Daniela Alfinito: Kan hun bare erstatte sin døde kærlighed sådan?

Foto: Telamo / Kerstin Joensson

Daniela Alfinito har i øjeblikket al grund til at smile: Hun nåede for nylig førstepladsen i album-hitlisten med sit album “Splitter aus Glück” – Selv hendes job som geriatrisk sygeplejerske sætter et smil på hendes ansigt på trods af Coronaen. Men bag denne glade facade er der også et bittert skæbneslag.

På trods af den musikalske succes, måtte Daniela Alfinito sluge en meget bitter pille sidste år. Hendes elskede hund Falcon måtte forlade hende for evigt: ”Det var virkelig, meget vanskelig tid for mig. Den første uge troede jeg, at alt ville kollapse for mig,” sagde hun i et MDR-interview.

Men en ende på livet uden firbenede venner er utænkelig for Daniela. Hun fik en erstatning for sin afdøde Falcon. Hendes veninde siges at have hjulpet hende med at finde den. “Min veninde og hendes mand så et delt billede på Facebook og sendte det derefter til mig, og så sagde vi: ‘Okay, lad os se på fyren.’ Og hans karakter er fuldstændig som min Falcon,” Daniela til MDR.

Daniela Alfinito: Fantastisk tilbud

Men Daniela har ikke den firbenede ven helt alene – hendes veninde tager også del i hunden. Alfinito og Melanie laver en såkaldt “delehund” sammen. Hvordan: Begge kvinder tager sig af hunden. Ifølge MDR-rapporten fremsatte Melanie Daniel dette gode tilbud: ”Hver gang du har tid, når du har lyst til det: bare hent ham. Du kan også have ham natten over.”

Alle parter drager fordel af denne historie. Hunden har nu to engagerede kvinder – og Daniela kan klare sin Falcons død meget bedre nu.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse