Daniela Alfinito – Du var hver en tåre værd

Billede: Telamo.de

Tårer er en af vores mest loyale ledsagere. Vi græder ved både latter og lykke, men også med sorg og vrede. Sæt disse sammen, disse “perler af lykke eller ensomhed”, som Daniela Alfinito beskriver det på en billedlig måde, så producerer de en kæde af erfarne og levede følelser og minder. Eller en smuk cd, som hendes nuværende album “Du warst jede Träne wert“”, re-arrangeret og produceret af den succesrige producent Michael Dorth (Radiola Records).

Daniela Alfinitos nye sange handler om kærlighed, adskillelse og hjertesorg, alt mellem “himlen og helvede”, som enten en eller begge, er alene eller sammen med en kærlig og pålidelig partner ved sin side.

Den 47-årige sanger ønsker at påvirke folket med de 14 nye titler: “Når de identificerer sig med sangene og siger,” Ja, det er præcis, hvad der skete med mig. “Det gør mig utrolig glad hvis jeg kan hjælpe dem med min musik til at komme igennem følelsesmæssige udfordringer og forbinde folk.

Med “Mit „Küss mir noch einmal die Sehnsucht” fortæller Daniela en kærlighedshistorie, der er markeret af kærlighed og længsel, og ønsker med “Per semper con te” at dette forhold vil vare for evigt ,

Også “Amigo” Bernd Ulrich har igen skrevet tekster til sin datter: “Geh dorthin wo der Teufel wohnt“” og “Dann zieh ich meine Blue-Jeans an”. De to er et engageret hold og ville forstå hinanden uden ord, hvis der ikke var de vidunderlige sange, der begge taler på samme måde.

“Takket være min familie, som støtter mig, får jeg arbejdet med, familien og min hund og min lidenskab under en hat,” siger den fuldt engagerede Daniela og sætte ubetinget pris på familiesamhørighed. “Uden denne opbakning: ingen chance! I hovedarbejdet er jeg en geriatrisk sygeplejerske, og jeg vil ikke have et andet job. Denne opgave giver mig en masse, men koster også styrke. Musik er sjov og den bedste balance jeg kan forestille mig. ”

Jippiehh! Det nye album “Du warst jede Träne wert” er færdigt og jeg kan nu gå på scenen med mine 14 nye sange og hit mix!


Album: Du warst jede Träne wert + GRATIS LED-Ring

DVD: her

Det skal du læse