Comeback efter pause

Kerstin Ott har haft taget sig en pause, for sidste år var et maraton for hende, og hun ønskede derfor at tage en pause. Helt forståeligt! Men hendes fans kan nu glæde sig, for Kerstin Ott er snart tilbage. I april står hun nemlig igen på scenen i München…

Endelig får hun tid til familien, og det er det, som mange mennesker ønsker sig! Kerstin Ott er en power woman og tager det, hun har brug for. Og derfor tog hun med kort varsel fri i november 2022. I podcasten “Aber bitte mit Schlager” sagde hun åbent: “Nogle gange siger jeg: ‘Det var lidt for hårdt de sidste to uger, vi må sætte pauserne i forgrunden igen’. Men jeg tror, at fordi jeg har et så godt team, sørger vi for, at det ikke går over gevind.”

Men berlineren indrømmede også: “Jeg var engang i denne fase, hvor jeg syntes, at det hele var for meget. Og det lærer man meget hurtigt af, og at man ikke gør det igen.” Med erfaringerne fra de sidste par år ved hun, at det er vigtigt at “være selektiv”, for “man kan være hvor som helst hver dag. Det skal man være lidt forsigtig med.” Til sidst trak hun stikket….

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Hendes planer i sin tid ude

Egentlig ønskede Kerstin Ott at “rejse og nyde familietiden” under sit sabbatår. De seks år var virkelig hårde og meget sjove, men det næste år bliver helt sikkert mere roligt. Det vides ikke, om hun har fulgt sine planer til dørs. På Valentinsdag postede hun et sødt billede sammen med sit livs kærlighed, Karolina.

Kerstin Ott: Comeback i München

Så nu er Kerstin Ott snart tilbage på scenen for sine fans. Hun vil optræde ved “Schlagernacht des Jahres” i München den 01. april og vil optræde med sine sange som “Die immer lacht” og “Regenbogenfarben”. Vi er glade for, at du er tilbage, Kerstin!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse