Claudia Jung har rundet de 49 år

Den prisvindende sangerinde Claudia er nu 49 år og ser stadig flot ud! Som en solo artist, har hun haft succes i årtier, men er lige så populær som duet partner for kendte sangere som Nik Og Jay eller Nino de Angelo.

Den 12 April 1964 blev Claudia født. Efter opvækst og indtoget på schlager scenen, så har hun i næsten 30 år har været pop sanger med succes.

Fra en tidlig alder lærte hun at spille på fløjte og guitar, og blev senere medlem i “Den Europæiske Unions-Angerland kor”. Musik var naturligvis hendes favorit fag i skolen, og i en alder af 16 år, spenderede hun sine lommepenge på sang. Efter skole, efter skolen begyndte hun først at træne som en fototekniker, dernæst som medicinsk assistent. Hun indså dog senere, at det ikke er det rigtige for hende. Så Claudia tilbragte et år i Italien og arbejde for et rejsebureau. Da tilbød der sig en mulighed for igen at spille med bands på forskellige hoteller. Siden da, taler hun også italiensk. Efter hjemkomsten til Tyskland, arbejdede hun for en tid på et kontor.

Claudia

Hendes karriere kom i 1984 i fuld fart frem, da Claudia mødte musikproduceren Adam Schairer, som inviterede hende til en screene test. Dette resulterer i flere kontakter og kort tid senere udkom de første singler “Immer wieder eine Handvoll Zärtlichkeit” og “Träume sterben nie”. Efter stor succes kom den tredje single, “Amore, Amore”, og albummet “Halt mich fest” med store flotte anmeldelser.

Siden da banede talrige hit og albums og udmærkelser hendes vej. Pressen kalder hende med rette “Den store dame af tysk pop musik.” Hun har guld-og platin-plader, fem gyldne gafler, to ekkoer, Amadeus østrigske Music Award og Fred-tekstforfatteren Jay-pris. Også duetter med Nino de Angelo (“Hand in Hand”), Richard Clayderman (“Je t’aime. Mon Amour”) og Nik P (“Sommerwein, wie die Liebe süß und wild”) har Claudia været med.

Siden 2005 er Claudia også mentor for “das Münchner Kinderfestival „LILAU”. Siden 2007, har hun været protektor for børn på Paulihof, hvor børn behandles med svære traumer fra kontakt med dyr. I politik er har hun været aktiv siden 2008 for “Freien Wähler”. Hun har også gjort debut i filmen “Das Musikhotel am Wolfgangsee” ved siden af ​​Sascha Hehn.

Hvis man vi se Claudia så er der events hvor hun er med:

  • 20.4. Appen musiziert, Charity-Konzert zugunsten schwerstkranker Kinder
  • 12.7. Schlager-Gala in Bad Sooden-Alendorf, Kultur- & Kongresszentrum
  • 6.9. Niersteiner Sommernacht, Niersteiner Park
  • 29.9. GoldStar TV Alles Schlager Kreuzfahrt

Vi ønsker hende et forsinket tillykke.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse