Christin Stark: “Mine venner advarede mig om Matthias”

Foto: Christin Stark

De har været et par i syv år: Christin Stark og Matthias Reim. Hendes kærlighed måtte først bevise sig selv, fordi hendes venner var alt andet end begejstrede – og advarede endda Christin om Matthias!

I et interview med det schweiziske “Blick” taler Christin Stark åbent om sit forhold til Schlager-stjernen Matthias Reim. De har gennemgået tykt og tyndt i syv år nu og har bogstaveligt talt aldrig gået glip af en mulighed for at glæde hinanden.

Det er dog overraskende, at hun måtte kæmpe for sin kærlighed på to måder. “Matthias var stadig gift, og det var ikke let for to af hans børn, som er seks og ti år gamle. Han ønskede ikke at opgive sit familieliv bare for at blive forelsket, hvilket jeg kunne forstå. Ikke desto mindre vælger du ikke hvem du bliver forelsket i” indrømmer Christin ærligt, når hun bliver spurgt, om hun skulle kæmpe for Matthias, 32 år gammel.

“Jeg kan forstå, at mine venner var skeptiske”

Men ikke kun Matthias var oprindeligt i tvivl om sin kærligheden til Christin. Hendes venner skulle også først overbevises, som Christin selv afslører i et interview. I sin sang “Totaler Alarm” på hendes album “Stark” synger hun, at alle hendes venner havde advaret hende om “ham”. “Blick” ville vide, om hun henviste til Matthias Reim.

Det gjorde hun faktisk! ”Ja, jeg var 23 år gammel på det tidspunkt, og jeg blev forelsket i en superstjerne. Selvfølgelig kan jeg godt forstå, hvorfor mine venner blev skeptiske, det ville være nøjagtigt det samme med min bedste ven. Men mine venner ved også: Du kan ikke bekæmpe kærlighed,” bekræfter Christin..

Christin Stark: “Jeg har allerede tænkt på mit eget barn”

Mislykkede ægteskaber, børn og personlig konkurs: Matthias Reims liv var vildt, men Christin lod aldrig det vælte hende.

“Jeg laver mit eget billede af mennesker. Matthias er en livsmand og kan have været forelsket mange gange, men jeg er overbevist om, at han elskede og mente forretning med hver af sine kvinder. Så han bragte aldrig sine børn til verden uden at tænke, og jeg synes, det er bedre end at løbe gennem verden med et lukket hjerte. “

Apropos børn: vil parret stadig have børn sammen?

”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg aldrig havde tænkt på at få børn. Men især nu i Coronakrisen ville jeg ikke finde det passende at bringe et barn til verden. Lad os tale om det igen om ti år, “siger den 30-årige Christin.

Men hun er 1000 procent sikker på en ting: “Jeg ramte jackpotten ved at være en del af denne familie.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse