Christin Stark & Matthias Reim præsenterer et dejligt julecover nummer!

Cover-versionen “MERRY X-MAS (FROHE WEIHNACHT)” transporterer julens magi direkte ind i stuerne hos dig og alle andre, der ser frem til den smukkeste tid på året.

Når hele familien mødes, tilbereder mor maden i køkkenet, og gaverne placeres under træet, så er den der: den vidunderlige julesæson. Eller for at sige det med den verdensberømte Slade-sang fra 1973: ”Så er det det, god jul. Alle har det sjovt.” Lige i tide til kærlighedsfestivalen udgav Christin Stark og Matthias Reim den legendariske juleklassiker med en tysk tekst.

Med passende ord, hvor alle kan identificere sig, Christin Stark beskriver den uimodståelige blanding af travlhed og fordybelse omkring juleaften: ”Gåsen har stegt i ovnen i timevis. mor laver maden, fordi hun kan gøre det. Far står foran juletræet og tænder lysene. ”

Efter hendes succesrige album “STARK”, som hun skabte en sensation med i sommers med rockhits, fortsætter Christin Stark sin valgte vej i julen 2020 – ved hjælp af en sang taget fra livet, der sætter familiens lykke i forgrunden.

I en tid, hvor intet synes at være det samme som før, er den alsidige musiker afhængig af en af ​​de få konstanter i vores liv: kærlighedsfestivalen.

Fra de glødende stearinlys til de velkendte ansigter ved spisebordet til gaverne, at både børn og voksne næppe kan vente: Dette er den eneste måde, julen føles på med familien. Og Christin Stark lader alle deltage med sine passende tekster.

Alt er gjort! Christin Stark ønsker alle med sin nye single “Glædelig jul og et nyt, dejligt, kærligt år”.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse