Christin Stark: Det nye STARK album udkommer snart!

Foto: Christin Stark Facebook

STARK synger om situationer og udviklinger i livet, der ikke svarer til den smukke, ideelle verden. Og STARK forsøger ikke at dække stilhedens mantel, heller ikke om sine egne, ofte elskelige svagheder, der kun gør en person perfekt.

Christin Starks nye studioalbum kombinerer alle disse facetter af vores eksistens, fra ubegrænset selvtillid til øjeblikke af tvivl, som den alsidige schlagersanger sammen med sit team omkring producent Matthias Reim, der har givet den passende titel “STARK”.

Fem bogstaver, tolv schlagerhits og masser af uforglemmelige møder med Christin Stark, der kun kan lægges i en skuffe – i dem, som hun åbnede og fyldte med livet.

Den første singel “Komm nie wieder” er en erklæring! Med stor raffinement og støtte fra guitarist og sangskriver Alex Olivari er der skabt en sang, der nedbryder jalousien i et forhold til hvad det er: Et stærkt engagement i kærlighed, som på den ene side er absolut nødvendigt, men på den anden side ikke bør trædes ind i.

“Kom aldrig tilbage, kom aldrig igen, kom aldrig tilbage, skat, på en dum idé”, fortæller dette pulserende spor. ”Sich verlieben” giver også en klar afvisning af enhver sort-hvid tænkning, fordi jalousimotto er præsenteret fra de to parters perspektiv. Typisk Christin, som dygtigt smelter rigdom og overraskelseseffekter ind i sine sange fra livet.

Sangen “Spinnst du” kommer også naturtro – et spørgsmål, som alle sandsynligvis har stået over for mindst en gang i deres liv. Ikke desto mindre bør du aldrig helt lukke dig ude for nye eventyr.

Samlingen under duetten af ​​Christin Stark og Matthias Reim beviser, at du kan “blive forelsket”. I ord, som alle kan sætte sig ind i, beskriver de to den smukkeste følelse i verden: “Åbn dine øjne, så finder du ud af, at det kaldes ‘at blive forelsket’.”

Sangen ”Das kann ich ab” levere for eksempel Christins følgende bestræbelser på kun at udføre historier ud i verden, der ikke svarer til skema F, men som helt er baseret på deres ideer. Dette elektrificerende uptempo-nummer er fuld af selvtillid og kunne næppe være mere livsbekræftende.

”Der har altid været tale om mig og dig. Efter alle disse år er det ikke noget nyt for mig, ”fortolker fortælleren til sine fans det mod, det kræver at stå op for alle råd, uanset hvor velmenende, om hans drømme, hans kærlighed, endda hans eget liv at være i stand til. Et liv, der altid har nye eventyr for os.

Nogle gange er du nødt til at tage beslutningen om at tegne en linje eller endda en tåre linje under visse stadier i dit liv. I “Willst du darüber reden” viser Christin Stark sin tankevækkende side og fokuserer på emnet “vold i hjemmet”.

Kilde: Stadlpost.at

bestil det her: Stark

Det skal du læse