Christin Stark – Det nye album “Rosenfeuer”!

Endelig er tiden kommet hvor Christin Stark er tilbage! To lange år er der gået siden Christin Stark fejrede sin første notering nogensinde på de officielle tyske hitlister, med sit album “Hier”.

Med “Rosenfeuer” er det længe ventet album, endelig kommet. “Albumtitlen kommer fra en ven,” forklarer hun. “I opstartsfasen af albummet så han på mig og sagde: ‘En rosenbrand brænder i dine øjne’. Fra det øjeblik vidste jeg, hvad titlen til mit album skulle være.” For yderligere at antænde flammerne, stod endnu en gang hendes velbeviste studio partner Matthias Reim ved hendes side.

Billede: Christin Stark Web

“Han har formået at give mig ideer og kunstneriske evner en stærk, uafhængig lyd”, siger den 28-årige Christin om optagelserne. “Hvis nogen kan gøre følelser til produktioner, så er det ham.”

Optagelserne fandt sted i hendes elskede ‘STARK REIM’ studie og begejstret siger hun: “Jeg er meget stolt og ser frem til udgivelsen!”

Og stolt kan Christin Stark, der er født i Gadebusch i Mecklenburg-Vorpommern, også være: Mere end nogensinde før, bidrog hun til musikkens opbygning og leverede essentielle input til stykkerne.

“Mange sange giver et dybt indblik i mit liv,” forklarer hun. “Nogle gange er det lykkens øjeblikke, som du vil holde fast på, som du endnu engang husker med et smil. Nogle gange er det sår, der skal helbredes med tårer. Livet er jo altid det, der skriver de bedste sange – mine titler er fulde af livet. ”

Christin Stark kan dog ikke nævne en personlig favorit på sit album. “Hver enkelt titel betyder 100% følelse for mig,” forklarer hun. “Så der er ingen yndlingssang eller prioriteter. Hvis du har flere børn i en familie, har du heller ikke et yndlingsbarn.”

Det nye album kan købes her: Christin Stark – Rosenfeuer

Det skal du læse