Christin Stark: At være mor er en “rutschebanetur med alle følelserne”

Christin Stark og Matthias Reim har været forældre til en datter ved navn Zoe i knap otte måneder. Hvordan føles det at være førstegangsmor indtil videre? Er det altid bare hyggeligt, eller er der også udmattende øjeblikke? Og hvordan klarer Matthias Reim sig, når det gælder om at skifte bleer? Christin Stark talte ærligt og detaljeret om dette i et interview.

Når datteren Zoe stråler, er alle bekymringer glemt

“Jeg kunne sikkert fortælle dig i tre eller fire timer, hvordan jeg har oplevet de sidste otte måneder”, siger Christin i podcasten “Aber bitte mit Schlager”. Den 33-årige indrømmer: “Det er en rutsjebanetur med alle de følelser. Med at være helt forelsket, at være meget forelsket, med frygt, med “Åh Gud, hvad laver jeg egentlig her”.Der er så meget, der er blandet sammen.”

Hun afslører, at det selvfølgelig kan være stressende til tider. Men når hendes lille pige så stråler til hende “med sine utroligt søde blå øjne”, er alle bekymringer straks glemt. “Det er en meget stor lykke, for det er dit eget kød og blod”, siger den nye “Schlager des Monats”-vært taknemmeligt.

Det er det, som datteren Zoe har arvet fra sin far Matthias.

I interviewet afslører Matthias Reims kone også, hvad hendes søde datter har fået fra sin far: “Zoe er virkelig en datter, der griner meget. Hun har et åbent hjerte. Det har hun helt sikkert arvet fra Matthias, og det er der, solen står op for mig.”

Christin er overlykkelig og meget stolt af sit første barn, så hun kan ikke holde op med at fortælle. “Det er fantastisk. Hun vokser og trives og bliver større. Der var mange magiske øjeblikke: på hospitalet, hjemme for første gang, på turné sammen. Jeg er utrolig taknemmelig for en sund, meget kærlig, smuk lille person i mit liv, som hedder Zoe. Det er vanvittigt skønt, bare fantastisk,” opsummerer hun.

Er Matthias en stor hjælp for sin hustru?

Før fødslen var musikeren ikke nødvendigvis sikker på, hvordan det ville gå med at skifte bleer, og om han ville foretrække at overlade denne opgave til sin kone. Hvordan gik det?

Christin Stark afslører med et glimt i øjet: “Jeg kan sige så meget: bleerne er helt sikkert også vendt den rigtige vej rundt. De varer også længere end fem minutter. Han gør et bedre stykke arbejde, end han lader forstå.”

I løbet af de sidste par måneder er Christin blevet forelsket igen og igen, ikke kun i baby Zoe, men også i sin mand. Hun afslører, at han nyder at bruge bæresækkenet til at vise deres datter verden sammen:

“Der findes bæreseler, som du kan spænde på. Og det gør Matthias. De læser avisen sammen, eller han viser hende motorcyklen i garagen. Det er øjeblikke, hvor jeg tænker: “Det er den perfekte far. Så fuck det, hvis han ikke skifter bleen en gang imellem. Han gør det perfekt på sin egen måde.”

Hurra for alle mødre

Siden hun selv er blevet mor, har hun været opmærksom på, hvad alle mødre gør hver dag:

“Du har et 24-timers ansvar. Der er et lille væsen, som bare har brug for dig … Jeg kan forstå enhver mor, der siger: “Jeg kan ikke klare det mere. Jeg forstår det hele så utroligt godt, for det er et kæmpe arbejde, som mødre laver. Chapeau til alle de mødre derude eller mødre, der ønsker at blive mødre. Det er noget af et arbejde.  Men med kærlighed kan det helt sikkert lade sig gøre.” Hun har også selv dage, hvor hun er træt, “eller hvor jeg løber ind på scenen med mørke rande under øjnene og tænker: ‘Lad concealeren holde’.” Men det er helt i orden med musikeren. Hun tænker: “Det er alt sammen menneskeligt. Og det er også i orden.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse