Christin Stark aflyser turné

I begyndelsen af september måtte Matthias Reim udskyde alle sine kommende koncerter. Årsagen: Udbrændthed. Han trak sig tilbage fra offentligheden og tog sig tid til at komme sig. Nu aflyser hans kone Christin Stark også sin “Rock mein Herz – Clubtour” – fordi hun vil være hjemme hos sine kære.

Hun vil være der for sin mand Matthias Reim og datter Zoe

“Hej venner, 1 år fyldt med begivenheder … kærlighed og tårer, lykke og frygt. Ekstremer går ofte hånd i hånd. Jeg har besluttet at aflyse min kommende “Rock mein Herz – Club Tour”. En lang forberedelse af en turné og selve turnéen medfører den konsekvens, at man ikke kan være hjemme. Men det er præcis der, hvor der er brug for mig i øjeblikket,” skriver hun på Instagram.

Fra den 15. oktober til den 23. oktober var hun på turné til seks koncerter i hele Tyskland. Men i øjeblikket er det simpelthen ikke muligt. Skuffende for fansene, men absolut forståeligt. Hun ønsker trods alt ikke at lade Matthias Reim, der lider af udbrændthed, være alene i den nuværende situation. Især ikke med et lille barn. Deres datter Zoe blev trods alt først født i foråret. Der er altså meget at lave derhjemme – og Christin Stark vil gerne hellige sig det fuldt ud.

Fans reagerer med forståelse

Hendes tilhængere forstår situationen og viser fuld sympati. Kommentarer som “Det er helt forståeligt, kære Christin. Lille Zoe og Matthias har mest brug for dig lige nu, VI fans kan vente, men det kan familien ikke”, “Familien kommer først, og du har truffet den rigtige beslutning” eller “Du har truffet den rigtige beslutning, familien bør altid komme først” kan læses under indlægget.

Christin lover at være tilbage på scenen snart: “Men jeg ved én ting! Jeg vil og vil ROCK med dig igen! Det er et ‘STÆRKT’ løfte!!!!”

Kilde: Shlager.de

Det skal du læse