Christin Stark aflyser koncerter!

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

Christin Starks planer har tilsyneladende ændret sig. Faktisk, kort efter fødslen af ​​hendes datter Zoe, ønskede hun at være tilbage på scenen så hurtigt som muligt – til “Das Große Schlagerfest.XXL”. Men det bliver der åbenbart ikke noget ud af nu!

For et par uger siden blev Christin Stark og Matthias Reim forældre til lille Zoe. Kort før fødslen var Christin fast overbevist om, at hun ville medvirke på “Das Große Schlagerfest.XXL”. I et interview med “Südkurier” sagde hun: “[…] Jeg er en, der gerne vil tilbage på benene hurtigt. Derfor tror jeg, det er muligt.” Turen startede den 26. april. – men uden Christin Stark!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Under et Instagram-billede, hvor den nybagte mor postede et billede med sin datter, kommenterede arrangøren Semmel Concerts sympatisk: “[…] Selvom du desværre ikke vil være i stand til at deltage i ‘Das Große Schlagerfest.XXL’ i år, så ser vi frem til snart at feste med dig igen.” Hendes aflysning af turen er ikke ekstremt overraskende. Det var meget mere overraskende, at hun var overbevist om, at hun kunne spille koncerter under sin barsel! Tilsyneladende sejrede sund fornuft til sidst. Hendes krop har trods alt gjort et godt stykke arbejde og kunne godt holde en pause efter fødslen. Christin Stark kan trods alt spille koncerter nok!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse