Christin og graviditeten

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

En af de smukkeste nyheder har været kendt i et par uger. Christin Stark og Matthias Reim venter deres første barn sammen. Christin Stark er nu i sin femte måned. Nu har hun afsløret, hvordan hun har det, og hvordan graviditeten er gået indtil videre …

Den snart kommende mor Christin Stark var gæst i podcasten “Aber bitte mit Schlager” og talte mere åbent end nogensinde om sin graviditet. Hun indrømmede, at hun har købt en masse guider, men ikke har læst en eneste.

Hun afslører: “Jeg får tips fra mor og bedstemor. Min bedstemor opfostrede tre børn… Jeg tror, ​​hun allerede har masser af erfaring. Min mor har heller ikke lavet så mange fejl, det påstår jeg bare nu.” Generelt er Christin Stark ikke rigtig bekymret i øjeblikket.

“Jeg kan spise hvad jeg vil”

Hun forklarer ganske åbent, hvordan hun har det i øjeblikket med den nye situation:

“Jeg er en person, der nyder det meget og griber det an på en meget afslappet måde. Hvis du starter på Google, vil det i sidste ende blive en katastrofe. Så bare nyd det, og jeg kan kun sige: ‘Jeg har det meget godt.’ Jeg har ingen større komplikationer. Jeg vil nok endda sige, at jeg har en drømme-graviditet! Jeg kan spise alt, hvad jeg vil. Hvor fedt er det?! “

Ingen krav eller mærkelige vaner, som Christin Stark kan fortælle os om? Der er én ting…

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Dreng eller pige?

Christin Stark indrømmer, at hun er blevet endnu mere følelsesladet. ”Jeg er alligevel født tæt på vandet. Når der kommer en Disney-film nu, er jeg være den første til at græde. Ikke børnene, men mig. Men det er meget sjovt, og bortset fra det kan jeg kun sige, at jeg bare nyder det. Jeg er rigtig, rigtig glad og nyder hver dag, og jeg tænker sådan her: Vanvittigt, det er virkelig sådan. Spændende, skøre, meget, meget god tid.”

De ved endnu ikke, om Matthias Reim og hans Christian venter en pige eller en dreng. Ifølge Christin Stark vil de gerne overraskes, for kun én ting er vigtig for de kommende forældre: “Det vigtigste er at det er sundt”.

Vi ønsker Christin Stark, at resten af ​​graviditeten bliver så afslappet som muligt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse