Bryllupsdetaljer afsløret

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det var den helt store overraskelse ved “Schlagerbooom” i lørdags: Matthias Reim og Christin Stark annoncerede, at de skal være forældre. Og ikke nok med det: Det romantiske ja-ord blev allerede givet i april 2020. Endelig fortæller de, hvordan de kunne holde disse to søde hemmeligheder for sig selv så længe.

Matthias Reim og Christin Stark venter deres første barn sammen i april 2022. “Vores baby vil være et absolut drømmebarn”, understreger Christin i et interview med “BamS”. Det er syvende gang, at den 63-årige er blevet far. Vanvid!!

Hvad der helt sikkert interesserer mange fans: Hvordan leverede Christin Stark babynyhederne til hendes Matthias? I et interview med avisen fortæller Reim: ”Christin tog 30 graviditetstest før, bare for at være sikker. Hun har altid været positiv. Så satte hun en øl foran mig og sagde: ‘Du bliver far!’ Vi festede hele natten bagefter.”

Herunder fortæller de det til alle schlagerfans i lørdagens “BabyBooom”

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.

Babylykke gør deres kærlighedshistorie perfekt. Som de afslørede på “Schlagerbooom”, blev Matthias og Christin gift i april 2020, fuldstændig overraskende. Ifølge “BamS” oplysninger fandt vielsen sted i hendes have på hendes ejendom ved Bodensøen. Kun to vidner var der tæt på.

Hvordan foregik frieriet? “Det var en smuk forårsdag. Matthias spurgte mig i den hvidpyntede have, om jeg ville være hans kone, og jeg spurgte ham, om han ville være min mand. Vi svarede selvfølgelig begge ja,« husker Christin, som havde et langt hvidt bryllup. Vielsesringene i hvidguld vil minde parret om denne vidunderlige dag for altid.

Familien vidste ikke noget i starten, så hvordan reagerede Reimklanen på ægteskabsnyhederne? “Vi fortalte først vores familier om brylluppet meget senere. Alle var glade på vores vegne. Jeg vil blive hos Christin resten af ​​mit liv,« lover Matthias Reim.

Vi ønsker parret alt det bedste i fremtiden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse