Britt Larsen – Tief ins Herz

Britt Larsen er dansker, men har hjertet i den tyske schlagermusik. Hun udgav tidligere på året dette album, som er hendes første. Navnet på albummet er “Tief ins Herz” som oversat lyder “Dybt ind i hjertet”. Britt Larsen sværmer til den tyske musikgenre Schlager og det kan man tydelig høre. Hun synger med stor indlevelse i hendes sange så man skulle tro at hun var født tysker med schlagerblod i årerne. Den danske sanger og skuespiller Britt Larsen blev født den 2. december 1979, som den yngste af tre søstre i Jylland -Nr Sundby. Som barn var hun derhjemme inspireret af musik, guitaren blev der tit spillet på om aftenen og hun sang til. Hun har en stemme som altid smiler og smitter.

Britt har rejst verden rundt for at optræde som entertainer og gjorde dermed drømmen som sanger til virkelighed.

Vi kan ikke komme uden om det, men Britt er blandt andet kendt for at have medvirket i Bubbers udseendelse !Verden ifølge Bubber!, hvor han skulle undersøge hvad tyskschlager havde, siden mange danskere var så vilde med genren og nogle endda helt over gevind. Der blev også lavet en video med både Britt og Bubber hvor de synger en af sangene fra albummet. Bubber er dog ikke med på albummet.

Tilbage til albummet, så er der nogle store danske stjerner ind over, Brøderne Olsen har skrevet nummeret “Weil nur die Liebe zählt” og er blot en tysk udgave af “Smuk som et stjerneskud” men er omskrevet lidt. Nummeret falder lidt uden for resten af albummet som tydelig bærer præg af den tyske schlager genre. Af andre der også har været med på albummet er Ralp Siegel, Bernd Meinunger og Andreas Cisek som blandt andet har skrevet musik og tekster til nogle enkelte numre.

Der er 13 numre på albummet som spænder vidt. Helt fra de dansende schlager rytmer til de helt stille drømme sig væk numre, hvilke der flest af. Så det er ikke et vildt album på den måde, men det viser Britt fra en rigtig god side da hun viser at hun både kan lave danse og stille numre og ikke mindst synge.

Albummet fortjener en plads imellem din schlager samling og det vil på ingen måde falde uden for, men kan tages frem hvis man gerne vil høre noget af det mere stille schlager.

 

De 13 numre er:

1. Du nimmst mein Herz
2. In meinen Träumen
3. Du bist mir so nah
4. Die Kraft der Liebe
5. Immer wieder
6. Endlose Liebe (Duet)
7. Mit Dir zusammen
8. Etwas von dir
9. Alles will ich
10. Oft an Dich gedacht (Duet)
11. Ein bißchen Frieden
12. Weil nur die Liebe zählt
13. Die schönste Nacht

Det skal du læse