SchlagerPlanet-rapportere: Florian Silbereisen bringer nye ansigter til showet og bliver belønnet

Unge kunstner og andre stjerner blandet med Schlager super stjerner er det nye koncept fra Florian Silbereisen og det har overbevist publikum.

Hvem vover og vinder! Florian Silbereisen kan være særlig glad i dag, for det han gør i øjeblikket synes at være rigtig. Det nye indhold i show konceptet for “Schlagerchampions” er en succes. Dette show havde tempo og frem for en ting: Mange nye unge kunstner fik chancen for et millionpublikum.

Schlagerplanet har flere gange sidste år lagt ønsker ind og tv-folkene fra München har lyttet og reageret. I første halvdel af showet fik Julian Reim “”Shootingstar des Jahres”), Marina MArx, Giovanni Zarrella og Willi Gabalier, Folkrocker Versengold og Lucas Cordalis deres chance.

Særligt glæder det os at Lucas udfylder den musikalske arv efter sin far Costa Cordalis, lige som Achim Petry og Alexander Martin gør efter deres fædre.

“Altid de samme stjerner i hans show” blev der ofte skrevet på de sociale medier. Men også Florian Silbereisen kunne fra flere stjerner som Rosanna Rocci, Amigos, Andrea Bocelli, Barbara Schöneberger og Marianne Rosenberg score point.

Naturligvis kom strømmen i anden halvdel af showet “Who is Who” fra den tyske schlager scene med Kerstin Ott, Howard Capendale, Maite Kelly, Roland Kaiser, Mattias Reim, Thomas Anders, DJ Ötzi. Voxxclub, Santiano, Andrea Berg. Kun Beatrice Egli gik glip af det pga. hendes store “Donations aktion” til genoprettelse af levesteder for mennesker, planter og dyr i Australien.

Tak Mary Roos

Og den følelsesmæssige afsked til Mary Roos var en “forret” til hendes store afskedsshow som vises på MDR d. 25. januar. Og det glædede os, da Tv-vært Florian Silbereisen i sin tale roste den menneskelige kunstner i vores historie “Kære Mary Roos – vi siger TAK” citeret.

Seerne er blevet belønnet med dette mix af unge, samt andre show ansigter og de vante stjerner. TV-kvoten rundede 5,6 millioner svarende til 19,8 procent i markedsandele. Hele 9,9 procent af det var unge seere der tog imod det nye show koncept.

Hvad sidder stadig fast som en trend? Det var et meget følelsesmæssigt show med mange tåre, som ikke var under sangen, men som lige pludselig kom ved interviewet bagefter. Tårer af glæde, sorg, overraskelse og afsked…

Den spontane “overraskelse” ville være mere troværdig, hvis folkene bag udsendelsen, der “helt tilfældigt” fandt Marina Marx blandt publikum havde taget backstage passet af hende.

Sort og glitter er det nye schlager

Til alle Style og mode fans og efterlignere til schlager scene (fordi Silbereisen show sætter trend) har nok bemærket: Sort og glitter er det nye Schlager! Herrerne bar sort, damerne glitter look (Maite Kelly, Rosabba Rocci). Og Amigos og Joey Kelly kombinerede endda sort og glitter! Roland Kaiser kom i klassisk nålestribet og Andrea Berg i blomsterbørns Hippie look.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse