Bryllup? Fischer, Bohlen & Co.: Disse stjerner vil ikke giftes endnu

For de fleste par er et bryllup det absolutte højdepunkt i deres forhold. Men der er også nogle mennesker, der ikke finder ægteskab tiltalende. Stjerner som Helene Fischer og Dieter Bohlen har hidtil tøvet med emnet ægteskab.

Helene Fischer: Er hun bruden der ikke tør? Hun har været lykkeligt forelsket i sin Thomas Seitel i nogen tid nu, og de er også blevet forældre til en datter. Hvad der mangler nu, et romantisk bryllup, der gør kærligheden perfekt. Tøver parret, eller vil Helene Fischer tage sig god tid? Som en påmindelse: Helene var i et forhold med sin ekskæreste Florian Silbereisen i hele ti år, og et bryllup så aldrig ud til at have været et problem her, i hvert fald ikke offentligt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Dieter Bohlen mit Carina (@dieterbohlen)

Dieter Bohlen & Carina har været et par i 16 år, og de har to børn, men et bryllup er ikke i sigte. Inden Carina har han allerede været gift to gange. Tilsyneladende behøver dette drømmepar ikke officielle papirer for at bevise deres kærlighed. Alligevel ville Carina bestemt ikke sige “nej”, hvis Bohlen en dag faldt på knæ foran hende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse