Blasfemiangreb mod deres forhold

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Kærlighed kender ingen alder. Som man siger! Der er 32 år mellem Christin Stark og Matthias Reim, og fra begyndelsen har de været udsat for sladder og grimme udtalelser. Især Christin har i mellemtiden vænnet sig til kommentarerne. Men nu oplevede hun på egen hånd, at aldersforskellen stadig er et problem …

Matthias Reim og hans Christian har været et par i mere end ni år, og sidste år sagde de i al hemmelighed ja til hinanden. Kun deres respektive vidner var der. Efter at parret på “Schlagerbooom” meddelte, at de ventede barn, væltede overskrifterne. Matthias Reim har trods alt seks børn fra fem forskellige kvinder. Det er også nu hans tredje ægteskab!

I podcasten “Aber bitte mit Schlager” afslører Christin Stark, at der mest var positive reaktioner på nyheden: “Faktisk var der ingen negative nyheder … Vi er kun blevet lykønsket. Selvfølgelig er jeg så meget desto mere glad.”

Der kom en uventet reaktion

Hun blev også krammet af fremmede, som var så glade for nyheden. Christin måtte derefter opleve en ubehagelig situation på en tankstation. “Jeg havde en meget bizar situation efter den ramte booom.”

Hun tankede, købte en avis og ville betale i kassen. Så sagde kassereren meget sløvt: ‘Hvad?! Det er skørt! Matthias skal have sit syvende barn. Hvor gammel er hans kæreste, fortæl mig?! ‘ Christin Stark fortæller videre, at hun hurtigt indtastede sit hemmelige kode for at undgå situationen. For indtil da havde kassereren ikke genkendt, hvem der stod foran hende.

Christin Stark er vant til negative kommentarer, men hun tog det alligevel med humor. I podcasten afslører hun: ”Jeg måtte grine så meget. Det ser bare virkelig ud til at være et problem.” Aldersforskellen på 32 år var altid et stort emne i medierne og også hos fansene. Christin Stark bearbejdede de til tider dårlige reaktioner i sin titel “Das kann ich ab.

I podcasten indrømmer hun ærligt: “Jeg påstår, at jeg har læst alt det dårlige, der kan læses. Desværre er folk nogle gange bare sådan.” En rigtig powerkvinde, der har lært at håndtere kritik og negative kommentarer!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse