Bernhard Brink: Sandheden om Roland Kaiser og branchen

Bernhard Brink holder sjældent sine holdninger for sig selv, han siger hvad han mener – og det sætter hans fans pris på. Nu snakker Bernhard om gamle dage, holdånden blandt hans kolleger og hans faste rival Roland Kaiser…

Bernhard Brink: “Før var det mere velkendt”

Han ser tilbage med glæde og husker især 70’erne. “Det var en fantastisk tid … De der bæltebukser, det farverige tøj – det var alt sammen en del af tiden,” siger han til “Freizeit Heute”. Han mener, at kollegerne havde det sjovere indbyrdes dengang, end de har i dag. “Folk lavede mere sammen dengang, man var til middag sammen efter showet … i dag gør alle deres ting. Før var det mere velkendt,” siger Bernhard Brink, som i øjeblikket er i chok. Og hvad siger han til fordommen om, at der blev drukket og festet meget dengang? Han benægter det ikke, men afslører: “Folk drikker stadig i dag, det er ikke sådan, men dengang drak folk mere afslappet. Folk sad mere løst sammen.”

Roland Kaiser og Bernhard Brink – de evige rivaler

Schlagerstjernen har en lang historie med især Roland Kaiser. For tidligere var de to rivaler, for de kæmpede hver især for at komme til tops i “ZDF-hitparaden”. “Dengang var vi hårde konkurrenter, vi var i samme stald, med samme manager og samme producent. Det var sådan, at vi begge blev en smule hyped up. Jeg kom fra en middelklassefamilie, han var et hittebarn uden forældre og en bilsælger. De lavede sådan en historie ud af det for offentligheden,” afslører musikeren. Men begge var altid kolleger, som værdsatte hinanden og gør det stadig i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse