Bernhard Brink kommer med en ny udsendelse i MDR

Bernhard Brink er tilbage, med den nuværende Schlager Hitparade. Den 27. april kl. 20.15 er han månedligt på  MDR-tv med “Die Schlager des Monats”.

Kilde: “obs/MDR Mitteldeutscher Rundfunk/MDR/Sony Music, Ulle Hadding”

MDR-tv præsenterer udelukkende de månedlige nationale schlagerhitlister. Showet dækker top 50 af Schlager album charts og viser det nyeste i Schlager verden, og henter tendenser og afspejler schlager scenen. Der er selvfølgelig også et permanent sted for nykommere og nyankomne.

“Die Schlager des Monats” vil blive præsenteret af Bernhard Brink. Han har været forankret i rekordsalg og Airplaycharts på schlager musikscenen i over 40 år:

Da opkaldet kom op med tilbuddet om at præsentere en ny schlager hit parade, tænkte jeg at det måtte være skjult kamera. Jeg kunne virkelig ikke tro det. Men så gav kollegerne mig fakta, og jeg forstod: de mener virkelig det.

Bernhard Brink behøvede imidlertid ikke at tænke sig længe om, om han skulle starte sit nye job i Leipzig: “Jeg kan næppe tro på mit held! Jeg er stadig dybt bevæget. Det er en stor udfordring, som jeg ikke havde forventet i min høje alder af dreng. Men: Jeg vil acceptere valget!

Alle datoer og fakta i de månedlige diagrammer er så straks tilgængelige for schlagerfans efter at de har været sendt på meine-schlagerwelt.de – portalen vil ikke kun ledsage programmet, men vil også være til stede på skærmen med reporter Peter Heller.

Kilde: MDR Mitteldeutscher Rundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse