Bernhard Brink klager over Corona vaccinationen

Foto: KOCH / Margaretha Olschewski

Bernhard Brink tager bladet fra munden. I efteråret kæmpede han for rettighederne for sine musik kollegaer og medarbejdere, der led under optrædelse forbudene. Nu er han bekymret over et nyt problem.

Hele landet taler i øjeblikket om dette: Hvornår får vi nok vaccine, så et flertal af befolkningen er dækket, og Corona forsvinder langsomt fra historiebøgerne?

Men i øjeblikket er der en gabende tomhed i vaccinationsampullerne. På en eller anden måde er der ingen fremskridt med produktion og godkendelse af vaccinen.

Dette er nøjagtigt det, der i øjeblikket irritere Bernhard Brink. I et interview med “BILD” henvender han sig kraftigt til den føderale regering og finder ud af, at sommeren ikke blev brugt effektivt til planlægning.

Bernhard ser en ting som meget pinligt – nemlig at det ikke var muligt at få mere vaccine – selvom den blev produceret i Tyskland. ”De ansvarlige skal stille spørgsmålstegn ved sig selv,” kræver han.

Bernhard Brink: Han kigger nu på Israel

I mellemtiden ser Brink på et land, der i øjeblikket klarer sig bedre: Israel. ”Det er lidt pinligt, at der allerede er en til to millioner mennesker vaccineret – og vi er bagud med 250.000.

Jeg må sige det meget tydeligt, “understreger han i en videosamtale med” BILD “. Man kan igen se, at han ikke kun kan være i godt humør – men også hæve sin stemme, når det kommer til alvorlige sager!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse