Bernhard Brink “Die Schlager des Monats”: Florian Silbereisen som efterfølger?

Denne beslutning gav anledning til en rystelse: Schlager-ikonet Bernhard Brink – fyret fra stationen! MDR vil fortsætte sit format “Die Schlager des Monats”, men spørgsmålet der optager Schlager Tyskland er: Hvem skal nu være vært? Der er allerede varme spor, som Schlager.de har fundet ud af.

Showdown den 6. januar 2023: Det er på dette tidspunkt, at Bernhard Brink, der i år fejrede sit 50-års jubilæum på scenen, for sidste gang er vært for det populære hitparadeformat “Die Schlager des Monats”. Det er en gennemgang af året. Her kan der også få et gensyn med Beatrice Egli, som allerede har været med i programmet flere gange. Og det er netop dette navn, der i øjeblikket er meget omtalt i velinformerede kredse. Så er Beatrice Egli der bliver den nye præsentatør af formatet?

Beatrice Egli har lige så smukt hår som Bernhard Brink

En insider til Schlager.de: “Beatrice Egli betragtes som en lovende efterfølger til Bernhard Brink.” Og han joker: “Ikke kun fordi hun har lige så smukt blondt hår som Bernhard Brink.” Insideren fortsætter: “Hun står faktisk for den unge, friske Schlager. Desuden ville et ungt, kvindeligt ansigt for en gangs skyld gøre industrien godt i denne funktion.” Hvad der også taler for Egli: Hendes erfaring. Hun høster trods alt stor succes med sit “Beatrice Egli Show”.

Hvor går rejsen hen for Anna-Carina Woitschack?

Der er en anden kvinde, som i hvert fald er i fokus i øjeblikket: Anna-Carina Woitschack! Stefan Mross’ hustru er ikke kun blevet fri af sin mand, men hendes engagement i MDR-formatet “Immer wieder sonntags” er sandsynligvis også slut. Sammen udgjorde de den ideelle verden for formatet. Han præsenterede sig på en venlig måde, hun svingede modigt træskeen i showets stjernekøkken. Kun HANS kontrakt blev forlænget. Hun har også allerede med stor dygtighed været vært for “SchlagerHammer” open-airs. Det siger insideren: “Anna-Carina Woitschack er bestemt interessant. Hun tager faktisk alt med sig for at tiltrække sig masser af opmærksomhed. Det kan dog også være et problem: Efter adskillelsen fra hendes promotor Stefan Mross ved hun ikke, hvor rejsen vil gå hen.”

Stefan Mross på alle fronter

Og Stefan Mross, den tyske lyttemusiks modererende tusindkunstner? Der synes at være uenighed om, hvorvidt han kan være den nye Brink. Insideren: “Det er svært. Hvilket selvfølgelig også har noget at gøre med bruddet. Mross på alle fronter. På den gode side, men nu også i dårlig. Det kan slide ham op…”

Ross Antony vil også gerne smile hele tiden

Det er helt sikkert anderledes med Ross Antony. Privat synes alt at være ét uafbrudt Ross-smil, men også professionelt: Hans “Die Ross Antony Show” er en succes, og “Meine Schlagerwelt – die Party mit Ross Antony”, som finder sted sporadisk, har også fundet sine venner. Insideren tilføjer: “Ross Antony er virkelig en bank. Men der er et spørgsmål: Vil han påtage sig endnu et projekt, der koster tid? Tid, som han helt sikkert foretrækker at tilbringe sammen med sin mand Paul Reeves. Balance og samvær er kendt for at være meget vigtigt for parret.” Dette efterfølges af en bemærkning om en moderationskonkurrent: “Det er ikke kun branchefolk, der ser at Florian Silbereisen ikke længere har tid til at finde en ny kærlighed på grund af alt sit arbejde.”

Florian Silbereisen gør Heintje sur

Silbereisen – showmaskinen, der aldrig står stille, har været i tv-branchen siden 2002. Det hele startede i hans hjem og på MDR-stationen med “Hut und Wanderstock”. To år senere afløste han moderatorikonet Carmen Nebel. Siden da: “Festen” non-stop, som kun adskiller sig ved deres undertekster og mindre ved de tilsyneladende fast bookede gæster.

Insideren: “Selv vores tidligere barnestjerne Heintje gaber! Det er virkelig tankevækkende, når han i et interview siger: “Det er altid de samme mennesker med Silbereisen. Jeg er virkelig sur. Det får dig selvfølgelig til at tænke.” MDR vil helt sikkert ikke skrive sin beslutning om Brinks efterfølger ned lige nu. Derfor sagde den offentlige radio- og tv-stationens informationsperson, da Schlager.de spurgte: “Konceptet for showet vil forblive det samme. Fra februar 2023 vil der ske et skift i værten, hvilket vi vil informere om i god tid.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse