Belgiske Superstar Dana Winner – Miss you Most Tour 2023

Lørdag aften var der afholdt koncert med Dana Winner i Utrecht i Holland. Vejret var fantastisk dernede, og alle sad bare uden for og spiste. Her var sommeren kommet på besøg. Bøgen var sprunget ud. Alt var bare perfekt. Koncerten fandt sted inde i cirkusbygningen i Utrecht, helt oppe på den øverste etage. Så flotte omgivelser der var her, med meget specielle farvede bygninger og udsmykninger, er aldrig set magen. Et virkeligt flot sted til denne intime koncert for 200 jublende fans. I denne fantastiske bygning var der gang i 10-12 andre koncerter – alle sammen små intime koncert. Det var helt enestående arrangeret.

Foto: Alex Møller Hansen / Tyskschlager.dk

Dana sang første 1 1/2 time på Belgisk/Hollandsk, og her kunne man virkelig fornemme hvorfor hun er indehaver af så mange sangtitler verden over. Man måber simpelt hen når man hører hende. Hun synger så klart og højt. Hun havde et fantastisk tag i hendes publikum. Hun spurgte dem om vi skulle synge sammen: og alle stemte selvfølgelig i. Dana lavede en masse sjov med hendes musikere og fortalte historier så folk var ved at falde ned af stolene. Jo, hun forstod virkelig at kommunikere med musikere, teknikere og fans. Hendes sange var en bred vifte af kendte sange fra film samt andre kendte sangere. Man fik godt nok hele paletten – Pop, Rock & Jazz.

Den sidste 1 1/2 time blev sunget på Engelsk. Da kunne sågar vi forstå hvad der blev sunget om. Der var flere rundt omkring der var våde i øjenkrogene når hun lukkede op for sange som Never, Never, Never samt andre kendte Evergreens. Som om det ikke var nok, så slutter hun bare af med Whitney Houstons – One Moment in Time. Hvor får hun al den luft fra, utroligt. Efter koncerten var der autogramtime en etage under koncertsalen hvor man samtidig kunne købe øl, sodavand mm.

Skønt at se når Dana hilser på alle sine fans der kommer op til hende. Det er noget hun har holdt ved i alle årene, og vil blive ved med. For som hun siger: “jeg elsker mine fans, og mine fans elsker mig”. Når man møder hende får man et chock, hvor er hun lille. Kan godt forstå hun tit “blev” forvekslet med Helene Fischer.

Dana er virkelig en kunstner, man skal tage ud og se, for at tro det. Spring ud i det, det gjorde vi. Vi glæder os til vi skal afsted igen. Når du har set det, så har du også hørt det.

 

Det skal du læse