Beatrice Egli – Glücksgefühle Tour – Stadeum, Stade

Lørdag den 16. november var jeg en tur i Stade vest for Hamburg for at se Beatrice Egli live, hvilket jeg absolut ikke fortryder!

Jeg havde købt en VIP-billet til 85,70 €. En ret dyr billet, men jeg synes at den var alle pengene værd!

De ca. 60 VIP-gæster fik lov at komme ind kl. 17.15, hvor vi fik udleveret et VIP-kort til at hænge om halsen, og en stor plakat med Beatrice’s autograf. Vi kunne høre Beatrice synge i baggrunden, og kort efter kom Beatrice’s manager Völker Neumüller og fortalte om hvad der skulle foregå. Så fik vi lov til at gå rundt om hjørnet og ned foran scenen, hvor Beatrice og hele bandet var på scenen, og vi kunne overvære det sidste af lydprøven. Herefter bød Beatrice os velkommen fra scenen, og sagde at nu ville hun komme ned til os. Alle havde nu muligheden for at få en personlig autograf af Beatrice, og en lille snak. Jeg roste Beatrice for hendes skønne musik. Hun var glad for at høre, at jeg var kommet den lange fra vej fra Danmark for se hendes koncert! Bagefter om i køen igen, for i 2. runde kunne vi få taget et billede sammen med Beatrice. Det var en stor oplevelse, for første gang at møde hende personligt! Hun var i utrolig godt humør, og virker utrolig sød og sympatisk!

Dem med alm. billet fik først adgang til salen kl. 18, så vi havde muligheden for at få de bedste pladser foran scenen!

Kl. 19.00 startede koncerten, og først kom bandet, bestående at 8 personer på scenen. Da Beatrice kort efter kom på scenen var begejstringen stor! Lynhurtigt var der en fantastisk stemning på stedet. Beatrice sagde at der var ca. 1.800 tilskuere, alle ståpladser. Det så ikke ud som om der var mange ledige pladser! Jeg havde også fornøjelsen af at se Beatrice live ved hendes koncert i Hamburg 13.10.2013 som også var helt fantastisk, og man kunne godt mærke at det hele var blevet en smule “skarpere”, og de er naturligvis også blevet bedre efter hver koncert.

Beatrice sang selvfølgelig sine egne sange fra albummet “Glücksgefühle”. Derudover sang hun “Ich Will Immer Wieder … Dieses Fieber Spür’n” af Helene Fischer, og et Andrea Berg-medley. Hun sang også numrene “Über Sieben Brücken Musst Du Geh’n” og “Küss Mich, Halt Mich, Lieb Mich”, og det gjorde hun rigtig godt! I øvrigt en rigtig flot lyd på stedet. Beatrice har en super stemme, og bandet var også ret velspillende.
På et tidspunkt kom hun på scenen i læder-outfit, og sang nu deciderede rock-numre af bl.a. Christina Stürmer! Det bryder jeg mig egentlig ikke særlig godt om, da jeg ikke kan lide genren. Men jeg må sige at hun gjorde det ret overbevisende! Hun gav den bare fuld gas! Det viser bare at hun kan lidt af hvert, selvom hendes hjerte brænder for schlager! 
Ret bemærkelsesværdigt var publikummet til koncerten ret ungt, i forhold til hvad man normalt forbinder med schlagermusik! Der var så godt som ingen ældre mennesker, men i stedet mange i alderen 30-50, men også mange helt unge og børn! F.eks. var der rigtig mange børn foran scenen, næsten udelukkende piger på 6-10 år. Det er helt klart fordi hun har vundet “Deutschland Sucht Den Superstar”, som typiske schlager-fans nok ikke ser ret meget! Men mange ikke-schlager fans har alligevel taget Beatrice til sig! Efter ca. 1 time og 45 minutter var koncerten slut. Der var ingen pause undervejs, bortset fra når Beatrice skiftede tøj. Han havde 4 forskellige slags tøj i løbet af koncerten.

Jeg tror det er en sangerinde vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden, og jeg håber ikke at det var sidste gang jeg så hende live!

Billeder fra koncerten kan ses her:
http://john-nissen.dk/musik/beatrice_egli20131116-1/index.html
http://john-nissen.dk/musik/beatrice_egli20131116-2/index.html

Billeder fra koncerten i Hamburg 13.10.2013 kan ses her:
http://john-nissen.dk/musik/beatrice_egli20131013-1/index.html
http://john-nissen.dk/musik/beatrice_egli20131013-2/index.html

Det skal du læse