Beatrice Egli & Florian Silbereisen: Ny duet planlagt?

Beatrice Egli og Florian Silbereisen – den hurtige duo går videre til næste runde. Det har Beatrice Egli nu afsløret i en Q&A med sine følgere på Instagram. (Q&A: spørg og få svar)

Beatrice Egli og Florian Silbereisen har vakt stor opsigt i de seneste måneder med deres duet “Das wissen nur wir”. For linjerne havde det hele: “Du vil også have det med mig. Det virker så velkendt for mig. Du er ligesom mig. Jeg hører dem tale, lader dem tale. De bliver vrede på mig. Som om det ikke var tilladt med dig. Jeg finder mig i det med dig (…)” Og kropssproget, live foran et millionpublikum: intimt, næsten for intimt.

Beatrice Egli og Florian Silbereisen har en plan

Fans og medier var hurtige til at spørge sig selv: Hvad ved kun Beatrice Egli og Florian Silbereisen, som alle gerne vil vide: Er de kærester? Det var en leg med drømme. Selv i interviews svarede de altid på kærlighedsspørgsmålet med sanglinjen: “Det ved kun vi”.

Sangen blev et hit. Planlægger det syngende par et nyt hit? Egli har nu besvaret spørgsmål fra fans i en Instagram-story. Et af dem lød: Planlægger du og Florian en ny duet? Eglis svar får hjerterne til at banke hurtigere: “Vi arbejder på noget nyt. Men jeg kan ikke afsløre, hvad det bliver endnu.” Så spillet om hemmelighederne fortsætter. Endnu en gang er mottoet: “Kun vi ved det …”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse