Anna-Maria Zimmermann – Sternestunden live

Anna-Marie Zimmermann har netop udgivet hendes Live optræden på DVD og Blu-Ray, og vi skal se med. Vi kan allerede afsløre, at hvis man forventer at se et show i stil med Helene Fischer Atemlos eller Andrea Bergs Atlantis, så skal man ændre sine forventninger. Man har nemlig her med Sternestunde Live, valgt en langt mindre koncertoptræden, som mere kan betegnes som det man kalder for en “intim koncert”, altså en koncert for nogle få hundrede gæster. Men er man fan, så er dette absolut lige meget.

Anna-Marie Zimmermann er ganske kendt i Tyskland og også på vej til at blive kendt her i Danmark, i schlagerkredse vel og mærket. Et af hendes største hits er “1000 Träume weit” og fra hendes seneste album “Sternestunden” er det “Amore mio” der er et kæmpe hit. Begge numre er med i koncerten.

Udgivelsen er på en enkelt dvd eller bluray, og er inddelt i 3 dele. Selve koncerten, Bonus materiale og en backstage rapportage.

anna-marie-zimmermann-sternestunde-live

Koncerten

Tracks:

1. Sterne des südens
2. Libe aus gold
3. Vorbei
4. Leben
5. 1000 träume weit
6. Amore mio
7. Tanz
8. Du bist mein glück
9. Wolken
10. Die liste
11. Du bist mein tägliches wunder
12. 1000 grunde zu feiern
13. Dich gibt es 1000 mal noch besser
14. Non plus ultra
15. 100.000 leuchtende sterne
16.Das ganze leben spielt theater
17. 1000 träume weit

Bonus materiale

1. Non plus ultra
2. Amore mioe
3. Tanz
4. Dich gibt es 1000 mal noch besser

Backstage

Bagved kulisserne hvor man ser hvordan Anna-Marie Zimmermann forbereder sig 5 timer før, og hvad der ellers sker lige op til en koncert som denne. Hun snakker rigtig meget og man ser ikke så meget om hvad der sker ellers.

Vi gør opmærksom på at vores artikler og review, ikke må og bør anvendes som købsguide, men blot er vores gennemgang af produktet og vores syn på det. Det kan variere fra person til person, så hvis et review har vakt ens interesse, så anbefaler vi, at man søger flere informationer og eller læser andre artikler på nettet inden man beslutter sig for et endeligt køb af produktet. TyskSchlager.dk vil og kan ikke tage ansvar for et eventuelt fejlkøb fra brugeren.

Det skal du læse