Anna-Carina Woitschack: Nyt job som moderator

Anna-Carina Woitschack kan i øjeblikket ses sammen med Vincent Gross og andre kendisser i RTL-showet “Die Verräter” (Forræderne). Men Anna-Carina har også fået et nyt job som moderator…

Fredag den 01.03.2024 finder et absolut højdepunkt for alle schlagerfans sted i Castrop-Rauxel: Solidarfonds-Stiftung NRW præsenterer sin traditionelle kultschlagerfest i anledning af sit 35-års jubilæum. Denne velgørenhedsfestival tiltrækker hvert år mere end 3.000 besøgende til den udsolgte Europahalle og gør det muligt for fonden fortsat at gennemføre sine uddannelsesmæssige og sociale projekter for børn og unge i NRW. Tidligere har mange berømtheder været gæster: Florian Silbereisen, Roland Kaiser, Jürgen Drews og mange flere har støttet fondens arbejde i årevis. I år kan man se frem til Ben Zucker, Anna-Maria Zimmermann, Mickie Krause, Vincent Gross og mange flere.

Et særligt højdepunkt på aftenen bliver sangerinden og studieværten Anna-Carina Woitschack, som for første gang vil være vært for den kultiske schlagerfest. Med sin charme og stemme vil hun guide publikum gennem aftenen. Ud over de musikalske indslag vil “Goldene Mikrofon” fra Solidarfonds-Stiftung NRW også blive uddelt ved arrangementet. Denne pris hædrer to kunstnere for deres mangeårige engagement i Solidarfonds-Schlagerparties. Så kom og vær med til at have det sjovt og gøre noget godt på samme tid!

Var det noget, så kan billetter købes her: Eventim.de

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse