Anna-Carina Woitschack: Hvorfor plager hun Stefan så meget?

De var et par i seks år, hvoraf i to af dem var de gift. Altid strålende, en enhed, både professionelt og privat. Men siden Anna-Carina Woitschack meddelte, at hun havde slået op med Stefan Mross, har hun gjort hans liv til et helvede. Hjerteløs, uden hensyn til hans følelser! Hvorfor torturerer hun ham på denne måde?

For det er ingen hemmelighed, at folkemusikstjernen Stefan lider under adskillelsen fra sin Anna-Carina. Først forsøger han at drukne sine sorger, og derefter flygter han til Egypten med venner. Distraktion for enhver pris. Fordi hans hjerte er knust (NEUE POST rapporterede)!

Det er hun imidlertid ikke interesseret i, tværtimod: Anna-Carina viser demonstrativt hele verden på sit websted, hvor godt hun klarer sig med adskillelsen. Ikke et spor af hensyn! Først flirter hun lystigt med en anden mand ved Oktoberfesten, og derefter viser hun sig selv ved at fejre det med venner. Begge gange med “Victory”-poserende – en gestus, der betyder sejr!

Anna-Carina Woitschack viser sin nye kæreste frem

Men hun sætter kronen på værket: Hun har nemlig allerede en ny “Gschmusi” ved sin side: Manager Daniel B. Smilende viser hun sig frem sammen med ham og er overlykkelig: “Vi er lige begyndt at lære hinanden at kende!”

Hun har det godt, hun er glad! – Ord, der får Stefan til at fortvivle. Især fordi han måtte høre nyheden fra avisen: “Det var et chok for mig. Det ramte mig, og jeg måtte nippe til det. Især fordi det var min fødselsdag samme dag …” Det er helt sikkert ikke et tilfælde! Anna-Carina ved præcis, hvordan hun skal få Stefan til at lide. Og der er ingen ende i sigte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse