Anna-Carina Woitschack: Baby med sin Daniel?

Anna-Carina Woitschack er i kærlighedens syvende himmel! Højdepunktet på hendes kærlighedsudflugter med sin nye Key Account Manager Daniel B. var hendes krammefoto ved et traditionelt pyntet juletræ. Kærlighedens fest – den kaldes sådan, fordi hovedpersonerne Jesus, hans unge mor Maria og hans far Josef er “den hellige familie” – som arketypen på et fællesskab, der er kærligt forenet. Vil Anna-Carinna Woitschacks ønske om en baby nu gå i opfyldelse?

Pludselig gik alting meget hurtigt: Først bekræftede Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack den 11. november 2022 deres ægteskabsbrud efter en sidste forespørgsel fra Schlager.de. Et par dage senere kom de første rygter: Hun skulle have fået en ny kæreste. Og 16 dage efter det stjålne opslag om bruddet indrømmede Woitschack så:

“Daniel og jeg mødtes i midten af november, efter bruddet, så jeg behøvede ikke at diskutere det med Stefan.” Fra da af var Daniel og Anna-Carina tilsyneladende uadskillelige, hvilket man kunne følge på deres sociale medier. Så til jul kom bekræftelsen: Det er kærlighed! Og budskabet om det krammende par ved juletræet: Vi er som Maria og Josef! Og de fik Jesus …

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

Anna-Carina Woitschack ønskede et barn med Stefan Mross

Men denne symbolik ville ikke have været nødvendig for Anna-Carina Woitschack for at få mistanke om, at en rigtig familie kunne være tænkelig for hende og hendes kæreste Daniel. Hun havde for længe siden talt om dette ønske – i sit ægteskab med Stefan Mross.

Kort efter hendes iscenesatte tv-bryllup i begyndelsen af 2020 i et af Florian Silbereisen-shows afslørede hun i et interview: “Hvis Herren vil have, at jeg skal blive gravid, så er det sådan!” Det eneste, de to ikke havde sagt siden da, var deres nøjagtige tidsplan. Frem for alt var privatlivets fred meget vigtigt for Anna-Carina, som hun sagde: “Vi deler virkelig meget med fansene, men der er også ting, der bliver hos os og er hellige for os.”

Mross & Woitschack: babyforberedelser?

I januar 2021 fik Mross og Woitschack så rent faktisk en “baby”: gravhunden Lotti. Da Woitschack blev spurgt, om hvalpen er en børneerstatning lige nu, sagde hun til “GALA”: “Ja, ja, det er lidt af en øvelse, tror jeg, sådan en lille hund.”

Anna-Carina Woitschack mindes Helene Fischer

Hendes ønske forblev uopfyldt. Og alt det, der derefter skete, minder meget om Florian Silbereisen og Helene Fischers kærlighedsbrud. HUN slog op med ham. HUN fik hurtigt en ny kærlighed. HUN blev hurtigt gravid.

Helene Fischer blev glad. Helene Fischer sammenlignede helt åbenlyst sine seneste år med sin tid med Florian Silbereisen til “RTL” i midten af december 2022: “Jeg er helt sikkert ankommet. Også som kvinde. Jeg kan faktisk sige, at jeg er gladere end nogensinde før. Alt er vidunderligt i mit privatliv.” Det er en følelse, som Anna-Carina Woitschack helt sikkert også længes efter. Og det omfatter også at få et barn med hendes Daniel.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse