Andreas Martin – Best Of

 

Dette er den første cd fra Andreas Martin som vi anmelder, og er ikke en egenligt album, men en opsamlings cd med de bedste fra hans tidligere albums. Selv om “Best of” har nogle år på bagen, det er fra 2011, så er det stadig en ret aktuel samling for dem som ikke har alle hans andre albums.

Der ligges blødt ud med Amore Mio som er et behageligt stille nummer, og et af hans mest kendt numre. Derefter bliver der afløst med et lidt vildere nummer, og sådan bliver det ved, for til sidst at ende med nogle rigtige gode dansenumre. Enkelte numre er blevet remasteret og peppet lidt op, hvilket ikke gør noget. Andre numre er udgivet som maxi  udgaver, hvilket også kun er med til at gøre dem bedre.

Andreas Martin har været med på schlager scenen i mange år, helt tilbage fra 1980 hvor han fik sit gennembrud. Efterfølgende er det så blevet til en lang række af albums, 12 stk inden han blev aktuel med sit seneste album “Kein Problem” som udkom i 2012.

Det er ikke kun som sanger at Andreas Martin har succes. Han er også velkendt som producer og komponist hvor han blandt andet har skrevet numre for Juliane Werding, Wolfgang Petry, Nino de Angelo, Brunner & Brunner og Roger Whittaker. I hans karriere som nu har været i over 30 år, har han skabt nogle god numre som og har haft mange af dem på hitlisterne.

Best Of er en samling af sangene der er fulde af længsel og dynamik, lige fra smukke ballader til dansevenlig pop gør samlingen et absolut må eje hvis man er til Andreas Martin.

Cd’en indeholder følgende numre:

 1. Amore mio
 2. Du Bist Alles (Maria, Maria) (You Want Love) (2006 Digital Remaster)
 3. Herz An Herz (2006 Digital Remaster)
 4. Du kommst nicht zurück
 5. Mehr Als Sehnsucht
 6. Diese Nacht (Maxi Version)
 7. Nur mit Dir und immer wieder (Maxi Version)
 8. Tausend gute Gründe (Album Version)
 9. Deine Flügel fangen Feuer
 10. Das kann nur Liebe sein (Maxi Version)
 11. Ich fang dir den Mond (Maxi Album Version)
 12. Aber dich gibt’s nur einmal für mich
 13. Im Himmel Ist Der Teufel Los (Disco Fox Mix)
 14. Samstag Nacht in der Stadt
Vi gør opmærksom på at vores artikler og review, ikke må og bør anvendes som købsguide, men blot er vores gennemgang af produktet og vores syn på det. Det kan variere fra person til person, så hvis et review har vakt ens interesse, så anbefaler vi, at man søger flere informationer og eller læser andre artikler på nettet inden man beslutter sig for et endeligt køb af produktet. TyskSchlager.dk vil og kan ikke tage ansvar for et eventuelt fejlkøb fra brugeren.

Det skal du læse