Andrea Berg optager sin udsolgte koncert i Wien på en DVD!

Foto: John Nissen / Tyskschlager.dk

Det tog Andrea Berg to år på at arbejde på sit nye album MOSAIK og som forberedelse til MOSAIK Live Tour, der startede 29. og 30. november 2019 med en dobbeltkoncert i Stuttgart. 29 byer blev og vil blive besøgt af den mest succesrige sanger i tysk historie indtil 28. marts 2020 i Tyskland, Østrig og Schweiz, og der er også fem optrædener i Østrig.

Efter to udsolgte shows i Salzburg og Graz stod den udsolgte Wiener Stadthalle på turnéplanen. Man kan mærke, at Andrea Berg har sit eget forhold til Østrig, fordi hun er særlig vellykket her. Hendes “Best Of” album var på i hitlisterne i utrolige 670 uger i Østrig. Det bidrog bestemt også til Andreas optagelse af hendes live-koncert til et tv-show og DVD i Wiener Stadthalle.

Og det entusiastiske publikum blev behandlet med et magisk, bombastisk sceneshow på en unik scene i Leutgeb Entertainment Group – en musikalsk rejse, hvor kærlighed, lykke, længsel og smerte skiftede. Ikke kun det, fem nye sange blev optaget og præsenteret, som kan høres på GOLD EDITION-cd’en.

MOSAIK, åbningsnummeret af koncerten, skulle vise, at livet rumme en lang række mosaiksten for os. Med hittet “Wenn Du mich willst, dann küss mich doch” gik Andrea Berg ind i publikum, der blev modtaget med entusiasme. Den vigtigste og mest personlige sang “Geh Deinen Weg”, som hun dedikerede sin datter, manglede ikke.

Andrea lader publikum vide, hvor svært det var for hende at lade sin datter flytte ud i sit eget liv, og hvordan en tur sammen med hende til Sydafrika førte til Kilimanjaro, som den næste sang blev kaldt.

Før sangen “Sternenträumer” sagde Andrea, at vi senere ville fortryde, hvis vi ikke sagde noget til vores kære ofte nok, men det var ofte for sent.

Teksterne kommer altid under din hud, som: … im nächsten Leben küsst Du mich und lässt Du mich nie mehr allein – unsere Träume sterben nicht, hab den Mut, Du selbst zu sein. Das Leben ist so schön flytter ud i galakserne med “Hallo Houston” følte man sig som den kæmpe astronaut der var på scenen. Selvfølgelig manglede Hit Medleys ikke fra hendes begyndelse fra 1992 til “Du hast mich tausendmal belogen”.

Hendes sceneudstyr, som hun ændrede igen og igen, var også meget tiltalende. Det, der også viser hendes nærhed til offentligheden, var, at efter koncerten, hvad kunstnere af hendes popularitet næsten ikke længere gør, var hun tilgængelig for de mange fans til fotos og autografer.

Konklusion: Den ekstraordinære kunstner Andrea Berg skaber en forbindelse mellem et effektivt sceneshow og en følelsesmæssigt bevægende koncertoplevelse, forener generationer og forbinder mennesker.

Og hun lever mere end sine egne ord, når hun siger:

”Livet har en lang række mosaiksten til os: Runde og glatte, men også kantede og mørke. Men uanset hvad der sker, er en ting sikkert: Vi får det bedste ud af det sammen – lad os ikke spilde tiden. ”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse