Andrea Berg: Trist farvel

Foto: SWR

Vi kender hende som schlagerdronningen: Andrea Berg. Ikke kun på scenen er hun en berømt stjerne – bortset fra musik har hun også stor succes som restauratør og hotelejer. Men nu måtte Berg tage et stort tilbageslag. Er en anden af hendes grundpiller kollapset?

For cirka fem år siden opfyldte Andrea Berg sin meget store drøm: At bygge hendes egen landsby. Dette er i Aspach, Baden-Württemberg og har meget at tilbyde: Indkvartering, gastronomi og wellness. Ferie. Et idyllisk sted for den perfekte sydtyske ferie.

Men nu samles der mørke skyer over “sDörfle”. Den anden lockdown tvinger restauratører og hotelgæster til at lukke deres faciliteter – og Andrea Berg mærker nu også dette pres: “sDörfle” lukker!

På Facebook står der: “Kære venner og gæster, tak for den store tid med jer landsbyboere, vi ses snart igen!” Det vil vi også håbe på! Som kendt fra medierne løber den obligatoriske lukning af restauranter og hoteller indtil udgangen af ​​denne måned.

Om alle virksomheder kan åbne som sædvanligt bagefter er i øjeblikket uvidst.

Ikke desto mindre sagde “sDörfle” farvel til sine gæster på den tvungne ferie med en stor platte: Der var hjertelig “Erbseneintopf mit Topfenstrudel”. Næsten alles mundvand løber!

Foto: Tyskschlager / Teddy Brogaard

Andrea Berg: Hendes imperium

Andrea Berg er ikke kun stolt af landsbyen. Sammen med sin mand Uli Ferber driver hun også Hotel “Sonnenhof” og “Landhaus” i Aspach. Men “sDörfle” forbliver i det store og hele en speciel hjertesag.

Ifølge en NDR-rapport syede Andrea personligt gardinerne til hotelværelserne. Vi tager hatten af!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse