Andrea Berg tour 2020

I november 2019 fejrer den usædvanlige kunstner, premieren for hendes nye Arena Tour med en dobbelt koncert i Stuttgart.

Sceneshowene fra Andrea Berg er unikke. De forener generationer, hendes koncerter er mega fester og familiefester. Die „Welt“ skrev om hende: “Andrea Berg er en superstjerne, som publikum har valgt for sig selv.”

Fansene føler den kraft, som kunstneren formidler til dem. Hun leger med ild og vand, står på hovedet af en drage eller tordner ud på scenen på en motorcykel, hvad enten det er Peter Pan på et piratskib eller på en mystisk rejse til Atlantis. Andrea Berg skaber den fantastiske balance mellem det effektive sceneshow og den følelsesmæssigt dybe bevægelige koncertoplevelse.

“Det glæder mig, når jeg kan at tage folk ud af deres hverdag i tre timer, når de kan give slip, forkæle øjeblikket og fejre livet sammen. Når jeg møder dem efter koncerten og ser glæden i deres øjne, er det den største ting for mig. Det er min motivation. ”

[affilinet_performance_ad size=728×90]

I 2018 udvidede hun sin “familie” med Graz Leutgeb Entertainment Group. Den første forsmag på, hvad de besøgende på Arena Tour kan se frem til, viste teamet allerede i kult Heimspiel i Aspach i juli i år. Sammen med DJ Bobo og hendes fantastiske hold af hvad hun kalder “passioneret galninge” arbejder hun nu på sit nye show.

Alt andet er top hemmeligt, kun det følgende er afsløret: Andrea Berg vender endelig tilbage med den store Arena Tour, med helt nye sange og alle hits fra sin uovertrufne karriere!

„Jeg glæder mig til uforglemmelige aftener i Tyskland, Østrig og Schweiz.  Deutschland. Jeg glæder mig til at se jer!“ Selvfølgelig er Danmark igen ikke med på hendes tour.

Billetsalget starter i dag 26. September 2018 og kan købes her: Eventim.de

Det skal du læse