Andrea Berg: Stor frygt for sin mor!

Foto: ZDF / Anelia Janeva

Vi ved alle, at Andrea Berg elsker sin familie mere end noget andet. Den nuværende Corona-krise giver Andrea Berg et alvorlige tilbageslag. Men der er sandsynligvis kun et stort emne for hende i øjeblikket: Frygten for hendes 75-årige mor Helga!

I et interview med “BILD” afslører Andrea nu, at hun frygter for sin mor. Hun gør i øjeblikket alt for at, hun klarer sig godt.

”Jeg er hjemme hele tiden og handler for hende, så hun ikke behøver at gå ud. Så laver vi mad sammen.

Forleden dag sad jeg sammen med min mor, vi fik os et dejligt glas vin, og jeg fik hendes negle ordnet, ”sagde Berg. De to vil altid tale om de smukke øjeblikke, de to oplevede.

Hendes mand Ulrich er med hende

Andrea Berg har ikke kun et godt omdømme som schlagersangerinde: Sammen med sin mand Ulrich Ferber driver hun det traditionelle “Sonnenhof” -hotel i Aspach.

Det var en “meget smertefuld oplevelse” for dem at gå gennem hotellet til morgenmad om morgenen og ikke have nogen gæster. ”Så kigger jeg nærmere på Uli: han tænker på sine forældre, hvad de gjorde,” afslører hun.

Men ægteskabet med de to kan ikke ændre noget så hurtigt. Berg: ”Vi har været igennem så mange ting sammen, så Corona slår os heller ikke ud. Vi er meget tæt splejset sammen.” Hun ser endda ud til at se den aktuelle situation som en mulighed: “I tider som disse er du nødt til at holde ud som et par, og bagefter er du stærkere.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse