Andrea Berg: Slemt jalousidrama

Foto: Tyskschlager.dk / John Nissen

Hun koger af vrede. Mave trækker sig sammen. Hjertet gør ondt. Andrea Berg er ved at flippe ud. Den elendige jalousi simrer i hende. Med et iskoldt ansigt sidder hun ved siden af ​​sin mand Uli Ferber. Bare ikke lav en scene nu. Ikke offentligt! Det må vente, indtil hun og Uli er hjemme på Sonnenhof. Det er lettere at skændes bag lukkede døre …

Ja, der er øjeblikke som dette oftere i schlagerdronningens ægteskab, som hun selv afslører. “Når jeg bemærker: Min mand kigger på en anden kvinde … Så starter jeg en scene derhjemme” indrømmer Andrea Berg åbent. Årsagen mangler faktisk. Fordi Uli Ferber elsker sin Andrea og er loyal over for hende. Jalousidramaerne i Berg-huset har en anden, dybere årsag …

“Jeg er blevet løjet for og snydt af mænd ved min side” siger Andrea i et interview. Bedraget af eksmand Olaf Henning (52). I næsten to år var musikken manden ved Andrea’s side. Brylluppet i 2002, skilsmisse 17 måneder senere. Ægteskab – en katastrofe. Tårer, sårede følelser, offentlige beskyldninger. “Olaf gjorde mig dybt ondt,” sagde Andrea.

Smerten ved forræderi er i mellemtiden forsvundet, men Andreas frygt for tab er fortsat. Og også selvtilliden: ”Er jeg for gammel? – Er jeg sexet nok? – Er han virkelig loyal? ” Konstant indrømmer hun åbent, at hun er nødt til at kæmpe mod den gravende jalousi. Et forkert blik fra manden Uli – og Andrea’s sikringer kortslutter.

Selvfølgelig ved hun dybt nede at et raserianfaldet ikke hjælper i sidste ende. Hvis Uli blev forelsket igen, ville der være lidt hun kunne gøre for at holde ham: ”Du kan heller ikke tvinge kærligheden frem, og du kan heller ikke holde fast i kærligheden. I det øjeblik du vil binde det til dig eller låse det, forsvinder den.”

Men viden beskytter ikke Andrea Berg mod de gamle sår, der har stærk indflydelse på hendes nye liv. Hendes tillid til mænd og kærlighed blev rystet for dybt. Det er godt, at Uli Ferber kender sin kone udefra 13 års ægteskab – og ved nøjagtigt hvordan hun skal håndtere sin jalousi. Lyt, sidde ude – og til sidst er et kærligt ord, et kys nok til at genoprette freden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse