Andrea Berg: Slemme tanker!

Den 27. juni 2007 svor Andrea Berg og Uli Ferber evig troskab foran alteret. Nu har Andrea imidlertid et interview, der rejser dårlige mistanker: Har hendes mand bedraget hende omkring 1.000 gange?

“At smide år med kærlighed væk” på grund af en affære – hun ville ikke gøre det. ”Selvfølgelig er det meget let at sige: ‘Hvis min alder snyder mig, er jeg straks væk!’ Men det giver ikke mening! ”Forklarede Andrea nu.

Har hendes hit “Du hast mich tausendmal betrogen” fra 2001 en bitter sandhed? Fordi det lyder som om hun taler af erfaring: “For mig er kærlighed grunden til det, at vi kan stå sammen!”

Når Uli kigger efter andre kvinder, bliver Andrea Berg skør af jalousi! ”Så starter jeg en scene derhjemme,” indrømmer hun – “Er jeg for gammel? Er jeg ikke sexet nok?”

Har Uli bedraget hende 1000 gange?

Omvendt er Uli ikke bekymret, hvis hans kone flirter med en anden. Han er endda “rolig! Sandsynligvis fordi han stoler på mig,” sagde Andrea. Hvad kan man ikke sige om hende! Mistillid opstår ofte efter et tillidsbrud. Som for eksempel en affære!

Andrea har ingen hemmelighed om, at ægteskabet ikke altid går glat. “Vi glemmer os også … i hverdagen …”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse