Andrea Berg: Shitstorm! Hun ville bare hjælpe …

Der har været en kæmpe shitstorm omkring Andrea Berg de sidste par dage. Årsagen: Hendes mand Ulrich Ferber tjener penge med vaccinationsaftaler. Velmenende hjælp blev indledningen til skandalen. Men hvad skete der præcist?

Andrea Bergs mand er som bekendt ejer af Hotel Sonnenhof. Coronapandemien var meget bekymrende for familien og hotellet. Kort sagt: Hotellet i Kleinaspach klarede sig ikke godt. Da hotellet åbnede, havde han en klog idé: Sammen med en lokal familielæge kan du nu bestille en vaccination ud over dit ophold på Sonnenhof.

Når du reserverer mindst to nætter, kan du frit vælge mellem vaccinerne fra Johnson & Johnson, Astrazeneca og Biontech. Ifølge “t-online.de” er manglen på vacciner heller ikke et problem. Du behøver ikke bekymre dig, for et vaccinationstilbud er altid garanteret.

I sidste ende er det en win-win-situation for alle. De, der ønsker at blive vaccineret, som ofte venter måneder forgæves på en aftale, har endelig chancen for at få corona vaccinationen. Samtidig kan Sonnenhof øge sin forretning igen, for efter en tvungen pause på mere end seks måneder er der bestemt meget, der skal ændres økonomisk, fordi hjælpen ofte ikke engang er nok til driftsomkostningerne.

Og så ønskede man virkelig kun at hjælpe – selvfølgelig ikke helt uselvisk. Ikke desto mindre har Ferber-familien oprettet et vaccinationstilbud, der primært er ret bemærkelsesværdigt for at fremme kampen mod Corona.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse