Andrea Berg: Sådan fejrer hun jul

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

16 dage mere, så er det juleaften. Schlagerdronning Andrea Berg vil tilsyneladende tilbringe en meget speciel jul i år – på trods af Corona!

Det varer ikke længe, ​​før vi endelig kan sidde ved juletræet og tilbringe stille og hyggelige timer. Selvom højtiden ikke kan fejres med hele familien, vil alle være glade for, at det sensationelle år slutter behageligt og frem for alt stressfrit.

Selvfølgelig gælder det også for vores elskede schlagerstjerner, især Andrea Berg. Hun vil tilsyneladende tilbringe en jul som i en billedbog, hvis du ser på hendes Instagram-konto.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Hvid jul

Andrea bor sammen med sin mand Ulrich Ferber i Aspach, Baden-Württemberg. Det ser malerisk ud der, bare på grund af d gamle bindingsværkshuse. Prikken over i’et er imidlertid den pulverformige sne, der gør julemagien perfekt.

Andrea Berg har tilsyneladende lov til at fejre en hvid jul. En drøm! Andrea Berg fortalte os engang nøjagtigt, hvordan hun fejrer jul i et interview: “Meget behagelig med mine kære derhjemme.” Dette år alene er noget meget specielt …

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse