Andrea Berg præsenterer en ny sang ved Florian Silbereisen

Vi behøver ikke at vente længe. Florian Silbereisen inviterer til “Alle singen Kaiser” allerede på lørdag den 16.03.2019. Det har længe været kendt, at Andrea Berg kommer til den strålende Schlager-fest til ære for Roland Kaiser. Nu har hun endda fortalt sine Facebook-fans endnu mere: Andrea Berg præsenterer en ny sang udelukkende ved Florian Silbereisen.

Endelig en ny sang af Andrea Berg

Forventningen til lørdag vokser. Kun et par dage tilbage, så er det “Alle singen Kaiser – das große Schlagerfest” der er det næste show med Florian Silbereisen på ARD. En gæst, hvor mange Schlagervenner er lykkelige, er nok Andrea Berg. Den succesrige sangerinde vil snart præsentere sit nye album MOSAIK. Men allerede hos Florian Silbereisen får vi et nyt forsmag på det 17. studiealbum af Andrea Berg.

Andrea Berg med lovende Facebook-besked.

Billede: Andrea Berg Facebook

Hej alle

Jeg tænkte at jeg vil tilføje noget ☀ og energi, før vi starter med “MOSAIK”! Vi ses snart – d. 16.03. kl. 20.15 på ARD …😉 Du kan se frem til en ny forsmag af mit nye album – jeg glæder mig til at se dig!

Vær bevogtet
Din Andrea😘

Andrea Berg er en kunstner, der kan lide at tale direkte med sine fans via sociale medier. Nu har hun gjort det igen. På Facebook lagde hun et meget afslappet billede af sig og giver et perspektiv på “Alle singen Kaiser”. Sangeren meddeler sine fans at de vil have lidt hvile, før fansne kan “se frem til en ny forsmag af mit nye album”. Så det ser ud til, at Andrea fremmer sin næste single. Fans vil være lykkelige. Gud Gud, der er kun få dage tilbage til “Alle singen Kaiser”. En forsmag på albummet er selvfølgelig allerede den single, der gav albummet sit navn: Mosaik.

Store gæster ved „Alle singen Kaiser“
Naturligvis er Andrea Berg med ved „Alle singen Kaiser“. Andre gæster er blandt andre: Oli. P, Voxxclub, Annett Louisan, DJ Ötzi, Kathy Kelly, Semino Rossi, Sarah Lombardi, Michelle, Ross Antony, Bonnie Tyler og Ben Zucker og selvfølgelig Roland Kaiser.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse