Andrea Berg: Pikant sidespringsbekendelse

Foto: ZDF / Anelia Janeva

Hvor modig: Andrea Berg giver en meget ærlig tilståelse. Da moderator Giovanni Zarrella spørger hende i sit ZDF-program “Das Leben ist ein Mosaik”, hvordan hun mødte sin nuværende mand Uli Ferber, afslører Andrea: “Det kan jeg ikke fortælle, jeg var stadig gift …”

Og så springer hun helt ærligt ud af hendes fejl. ”Ja, vær forsigtig. Det var den 8. februar 2003” husker Andrea at det var den dag, hun mødte sin store kærlighed. Hun optrådte i “Sonnenhof” i Aspach, hendes mands hotel. ”Jeg stod der, skrev autografer, talte med folk, og han stod to eller tre meter væk, og så tænkte jeg: “Det er en godbid.”

De to sad i baren indtil kl 05 om morgenen og snakkede sammen. Derefter gik det videre for Andrea. Men så snart hun var i bilen, måtte hun tænke på sin Uli igen. “Jeg sms’ede,” jeg tror, ​​jeg mistede mit hjerte til dig” og jeg sendte det væk. Og så vender tilbage, efter to sekunder, har jeg lyst til, ‘Jeg vil kigge efter det, jeg finder det, og jeg vil aldrig opgive det igen.’ ‘Ja, Zack!’

Hvilken kærlighedshistorie. Krydret dog: På dette tidspunkt var Andrea stadig gift med sangeren Olaf Henning. Men hun behøvede ikke have dårlig samvittighed. Hendes mand Olaf havde tilsyneladende været hende utro måneder tidligere, og Andrea fandt ud af, at han ikke kunne være den rigtige for hende.

I modsætning hertil er kærligheden til Uli stærkere end nogensinde i dag. ”Vi har været igennem så mange ting sammen, og Corona slår os heller ikke ned. Vi er meget tæt svejset sammen, ” siger en begejstret Andrea Berg til “Bild am Sonntag ”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse