Andrea Berg og Kilimandscharo

Schlager dronningen Andrea Berg opfylder en stor drøm, i en sommerferie i Afrika. Nu fortæller hun om sin rejse, hvor også datteren Lena er med. Allerede fredag fortalte Andrea om hendes sommerferie til sine fans og fortæller, at “En stor drøm er gået i opfyldelse“. 26 år siden offentliggørelsen af hendes sang “Kilimandscharo”, og med den grundlagde hun sin imponerende karriere, rejste Andrea til Afrika, for personligt at besøge dette bjerg. Med ordrerne “Jeg vil fortælle jer”, afsluttede hun post. Som sagt så gjort: Lørdag sendte Andrea Berg igen et billede til sine fans og fortalte om hendes rejse.

Denne gang var det ikke en selfie, men et billede i en flyver, hvor hun ses bagfra, med et blik ud over Kilimandscharo. Dertil skriver hun: “Det var et bevægende øjeblik i mit liv! så ubeskrivelig, kunne ikke stoppe med at græde af glæde!”. Andrea Berg var særlig glad for hendes rejsekammerat: “At opleve noget så vidunderligt sammen med Lena, er en skøn gave! Det er jeg taknemlig for”. Reminder: I begyndelsen af året måtte Andrea Berg med tårer i øjnene sige farvel til datter Lena der tog et semester i Irland. Nu er familien genforenet.

Andrea Berg og datter Lena på Safari

Men Andrea Bergs Afrika-rejse med datteren Lena, var med et besøg på Kilimandscharo ikke forbi. Søndag sendte hun den næste ferie hilsen: “Eventyret går videre”, skriver hun og fortæller videre: “Vi er landet sikkert og kan nu udforske den fantastiske natur fra jorden, som er mindst lige så spændende“. Dertil viser Andrea Berg et billede, af hende og datter Lena på Safari, i baggrunden kan man se elefanter. Dertil skriver hun: “Det er virkelig en ubeskrivelig følelse, at opleve disse smukke dyr i det vilde. Vi kan ikke få nok af det! inklusiv hjertebanken”.
Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse