Andrea Berg og Hotel Sonnenhof i Kleinaspach

Andrea Berg har i mange år boet på Hotel Sonnenhof med hendes mand og datter i Aspach, mere præcis bor Andrea Berg i Kleinaspach, et distrikt til Aspach i Baden-Württemberg. I år 2007 giftede schlager sangerinden med hotelejer Uli Ferber, med hvem hun flyttede til den lille landsby ved Stuttgart.

Hotel Sonnenhof

På hotellet passer hun underholdningen af de mange hotelgæster, lige som også for den musikalske underholdning. Men ikke kun Andrea Berg optræder tit på Erlebnishotel Sonnenhof, også andre schlagerstjerner giver en optræden i “Hazienda” eks. bandet Fantasy, Vanessa Mai og østrigeren Nik P.

Hotellet har stået for gæstfrihed i over 60 år og tilbyder en bred vifte af sports- og fritidsmuligheder ud over hotellet restauranter og wellness. For fans, afslapning og fest så synes det at være det helt rigtige sted, Erlebnishotel Sonnenhof tiltrækker et stort antal besøgende hvert år.

Foto: Andrea Berg Facebook

Andrea Bergs kærlighed for dyr

Andrea holder af at passe og pleje sine dyr i fritiden, som hun har et stort hjerte til og hun er meget glad for dyr. På gården har hun gadehunde, for hvis liv hun kæmper for sammen med specielle organisationer. Hotellet fungerer som en mellemlanding for de firebenede, der derefter sendes videre til kærlige familier. Sangerinden har sin egen hund Simba, som hun regelmæssigt udforsker området med, i og omkring Aspach. Også søde Alpakas, en sydamerikansk kamel-art, bor på Sonnenhof og bliver plejet af Andrea Berg. Og nu har hun også sin nye hund kaldet Elvis.

Andrea Bergs kogebog

Andrea Berg koger på Hotel Sonnenhof i Kleinaspach til hendes familie hendes ynglings retter, som hun også har i sin kogebog “Meine Seelenküche: Persönliche geshichten und Rezepte sum Wohlf’uhlen” . I denne bog har hun sat hendes personlige yndlingsopskrifter  sammen, dem som har en særlig betydning for den lidenskabelige kok. I kogebogen finder man bland andet Schwäbishe specialiteter, god husmandskost og solide retter fra Rheinland, Andrea Bergs hjemsted, og en masse personlige minder og historier om den populære schlager sangerinde.

Foto: John Nissen / Tyskschlager.dk

“Heimspiel” Open Air

Siden 2006 har Andrea Berg haft hendes “Heimspiel” Open Air i Aspach. Årlig stiger tallet af hendes fans og dem der ikke vil gå glip af hendes koncert. I begyndelsen var der 4000 besøgende der fandt vej til den årlige koncert serie, på det lokale fodboldstadion i den rolige landsby. I 2019 var der mere end 30.000 fans, der kun rejste dertil på grund af Andrea Berg.

Foto: sdoerfle web

Andrea Bergs “Dörfle”

1 april 2015 åbnede sangerinden dørene til hendes “sDörfle”, en lille ferieby der består af 15 hytter der ligger tæt ved Sonnenhof. Tre år brugte sangerinden på at bygge og møblerer boligerne til de var perfekte. Dette projekt var fra udvikling fra konstruktion til indretning en hjertesag for Andrea Berg, hun lagde meget tid i sine planer for til sidst at være upåklagelig. For kunstnerinden er “sDörfle” et perfekt sted til at slappe af. Hun siger: “Vi tilbyder folk noget, som man ikke kan købe: Denne individuelle kærlighed, som jeg har lagt i hver detalje”. Meget af hytterne er håndlavet, og Andrea Berg har selv syet og dekoreret flittigt. Foruden “sDörfle” er der også et stort landsted og den luksuriøse Lodge Montana.

Hvor dyrt at det så at overnatte på Andrea Bergs hotel? Det billigste værelse i hovedhuset Sonnenhof kan i øjeblikket fås for 57 Euro, den dyreste suite koster 161 Euro pr nat. Suiten i landhuset og i Lodge er en smule dyrere, men også mere eksklusivt.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse