Andrea Berg: Ny ekstraindkomst?

Foto: Leutgeb Entertainment Group: Scharinger/Köpfelsberger

De sidste par dage har bestemt været positive for Andrea Berg. Hun er endelig i stand til at genåbne sit hotel og restaurant “sDörfle”. Det blev også meddelt, at hun i juli vil være i stand til at fejre sin erstatning for “Heimspiel” på fire datoer med 2.000 tilskuere hver. Langt væk fra det laver hendes mand Ulrich Ferber nu ekstra. Det handler om Coronavaccinationen.

Der har ikke været nogen vaccinationsprioritering i Tyskland i et par dage. De, der ønsker at blive vaccineret fra tolv år, kan komme på en venteliste. Der er dog forskelle i de mange regioner: Vaccinen er rigeligt tilgængelig nogle steder. I andre dele af landet er de meget efterspurgte vacciner få.

Andrea Berg: Lockdown af Sonnenhof

Tilsyneladende ser det anderledes ud i Aspach. Ulrich Ferber driver sit legendariske Sonnenhof der. Som alle andre hoteller led det i Baden-Württemberg af nedlukningen, som nu endelig er forbi.

Andrea Berg: Gæster kan vaccineres

Som en slags velkomstgave til de længe ventede gæster synes de at være kommet med noget helt specielt. Ifølge meddelelsen fra “t-online” tilbyder hotellet gæsterne en vaccinationsaftale. Derfor er der tre vacciner at vælge imellem. Det siges, at besøgende modtager en vaccinationsaftale, hvis de bestiller mindst to nætter. Hvor mange mennesker der allerede har accepteret ydelsen, vides ikke ifølge rapporten. Så hvis du har lyst til en spontan eventyrferie og en lille stik, vil du helt sikkert være glad på Sonnenhof.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse