Andrea Berg: Nu lader hun facaden falde!

Foto: SWR

Andrea Berg er uden tvivl den ubestridte schlagerdronning. Ingen anden kvindelig sangerinde kan fejre så mange succeser som den 54-årige. Lørdag den 29. august lader hun facaden falde på SWR TV kl. 22.15!

”Det fungerer ikke uden kærlighed,” siger Andrea Berg om sin turné. Schlagersangerinden fra Aspach i Rems-Murr-distriktet har aldrig vist sine fans sig så privat. Et lille hold fik lov til at besøge Andrea udelukkende bag kulisserne. Faktum er: intet kamerateam har fået lov til at komme så tæt før!

I dokumentaren ”Andrea Berg Backstage – Der Mensch hinter dem Star” lærer vi også hendes familie at kende, som altid er en del af festen. En koncert uden tante Gerda eller onkel Pitti, for eksempel, ville ikke være muligt. For selvom de ikke altid er genkendelige ved første øjekast, er de der begge for Andrea bag scenen.

Andrea afslører også et andet lille ritual, som hun faktisk også afslørede for os sidste år: Før hver forestilling drikker hun og hendes team en Jägermeister i godt selskab. Uden dette ville hun aldrig gå på scenen. Hun beskrev den velsmagende urtesnaps som ”Spaßmacher”.

I sit private liv kan Andrea også lide at poste på Instagram. Endelig viste hun os fantastiske fotos fra hendes ferie. Når hun ikke er på scenen, tilbringer hun megen tid i sit eget oplevelseshotel Sonnenhof. Helst med sin mand Uli og hendes datter Lena-Maria, selvfølgelig.

Ud over sin familie kan Andrea Berg også lide at passe de dyr, der bor på hendes store ejendom. Men hendes store kærlighed er stadig hendes alpakkaer, som hun regelmæssigt går på vandreture med sammen med sine fans.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse