Andrea Berg: Nedtælling til ny single »Sag niemals nie« og forudbestilling af album

Spændingen stiger: Schlagerdronningen Andrea Berg har fået sine fans op i det røde felt! I et Instagram-opslag annoncerede hun ikke kun udgivelsen af sin nye single »Sag niemals nie«, men også muligheden for at forudbestille hendes nye studiealbum fra i morgen fredag d. 7-6-2024. Forventningerne i schlagerverdenen er enorme, for Andrea Berg lover nogle overraskelser.

Den nye single »Sag niemals nie« udkommer den 7. juni

Fans skal kun vente et par dage mere, før de kan lytte til Andrea Bergs nye single »Sag niemals nie«. Sangen udkommer fredag den 7. juni 2024 og tegner til at blive endnu et hit for den succesfulde sangerinde.

Studiealbummet »Andrea Berg« kan forudbestilles fra fredag

Sideløbende med singleudgivelsen begynder forudbestillingen af det nye studiealbum, som også har titlen »Andrea Berg«, i morgen fredag. Albummet udkommer desværre først i efteråret 2024 og kommer til at byde på et par overraskelser for fansene. Andrea Berg selv er begejstret og kan næsten ikke vente med at dele albummet med sine fans.

Optræden på Schlagerbooom bekræftet

Endnu et højdepunkt for fans: Andrea Berg vil optræde med sin nye single »Sag niemals nie« ved Schlagerbooom med Florian Silbereisen nu på lørdag den 8. juni 2024. Det bliver den første liveoptræden af sangen og lover at blive en uforglemmelig oplevelse for alle schlagerfans.

Forventninger og spekulationer i fansamfundet

Annonceringen af den nye single og det nye album har skabt stor spænding i fankredse. Der er allerede vilde spekulationer på de sociale medier om, hvilke musikalske overraskelser Andrea Berg har forberedt. Albumcoveret, som sangerinden allerede har delt, giver en første antydning af den nye æstetik og øger forventningerne yderligere.

Albummet kan forudbestilles fra i morgen på Andrea Berg

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse