Andrea Berg: “Mosaik”- Koncerter kan ikke afholdes!

”Hej kære, jeg er så trist. Skriver Andrea Berg på sin Instagram-profil. Dermed henviser hun til pressemeddelelsen fra sin koncertarrangør, der tvinges af forbundsregeringens tiltag for ikke at tillade koncerter i Mosaik-Live Arena Tour at finde sted.

Den officielle pressemeddelelse fra Leutgeb Entertainment Group oplyser, at man arbejder intenst med yderligere planlægning, især om og hvornår der kan være en catch-up-aftale.

Oprindeligt er der fem koncerter, der ifølge arrangøren finder sted mellem fredag, 13. marts, 2020 i Erfurt og søndag, 22. marts, 2020 i Dortmund, samt i Nürnberg (14. marts), Braunschweig (15. marts), Magdeburg (20. marts) og Bremen ( 21.03) skulle have fundet sted.

Arrangøren beder om din forståelse af, at du er nødt til at vente på yderligere udviklinger, og at dette vil tage nogen tid. Indtil der træffes en endelig beslutning, forbliver de allerede købte billetter gyldige.

Hjemmesiden og sociale medier giver aktuelle oplysninger

Selvfølgelig skal ingen forblive i det uvisse. Af denne grund kan alle aktuelle oplysninger findes på arrangørens websted samt på Andrea Bergs hjemmeside og sociale medieplatforme.

Vi holder dig også opdateret om, hvorvidt yderligere koncerter skal aflyses i de næste par dage på grund af officielle ordrer.

Andrea Berg beder om din forståelse, fordi hun i øjeblikket ikke kan sige noget. Dog forsikrer hun sine fans, at hun og hendes team vil gøre alt for at fortsætte MOSAIK-rejsen sammen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse