Andrea Berg: Mine 7 bedste tip til lykke

Hvor dejligt at den populære Andrea deler hendes hemmeligheder til lykken, med os!

1) ”Lykkelige mennesker er dem, der bevarer deres drømme,” siger Andrea Berg der i dag er 54 år. Og de kan være meget forskellige! De er enten materielle, ligesom en smart båd – eller ideelle, som drømmen om endelig at lære standarddans.

2) Man skal aldrig glemme, at der er mennesker, der ikke har det lige så godt som en selv. Dette gælder også for vores firbenede venner. Andrea tager sig af dyr i nød, inklusive heste og hunde. Og god karma er sandsynligvis aldrig forkert.

3) Ganske klassisk: god mad. Og med hvilken favoritret kan du gøre Krefeld-indfødte, der også driver eventyret “Sonnenhof” i Aspach, lykkelig? ”Jeg elsker, når der er Sauerbraten og dumplings,” indrømmer hun med en latter. Hvem gør ikke?

4) Enkel, men især indlysende: “Lykken er fin, når der ikke er nogen ulykke,” siger Andrea. Det er rigtigt. Fordi mange mennesker lever i frygt for, at noget kunne ske. Du skal bare nyde de gode tider og værdsætte livet.

5) At rejse! Se verden, lær andre kulturer at kende, prøv lokale retter, oplev den fremmede lugt … Alt dette gør dig glad.c Andrea var i Afrika for cirka to år siden, og skrev: “Energi kom ud af denne tid, sådan en fornøjelse!”

6) Vove at gøre noget virkelig spændende! Andrea klatrede endda delvist Mount Kilimanjaro i Afrika i 2018! 26 år efter sin sang “Kilimanjaro” demonstrerede hun, hvor modig hun er. ”Det var et af de mest bevægelige øjeblikke i mit liv,” husker hun.

7) Sidst men ikke mindst: ”En intakt familie er selvfølgelig den største lykke,” siger en begejstret Andrea. Hun har ret! Hun har været gift med Uli Ferber der i dag er 60 år, siden 2007 og har en magisk datter, Lena-Maria på 21 år, der elsker alt, og med hvem Andrea Berg har et fantastisk forhold.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse