Andrea Berg: Min helt personlige opskrift på lykke

Der er mange veje til lykke – nogle finder måske tilfredsstillelse i penge og luksus, for andre er tiden med familien og partneren særlig vigtig, og for endnu andre ligger nøglen til tilfredshed i rejser og eventyr. Andrea Berg har også fundet sin egen personlige opskrift på lykke, og hun beviser: Det kan være så enkelt!

Andrea Berg: Familien er det vigtigste

Selvfølgelig er Andrea helt glad og opstemt, når hun står på scenen og synger, i de sexede kjoler, de knæhøje støvler, badende i klapsalver fra hendes elskede fans. Men for at opnå ren og ægte lykke har Andrea brug for endnu en ingrediens, for “Musik alene gør mig ikke glad,” indrømmer hun. “Jeg har brug for denne genopladning af batterierne, denne jordforbindelse, denne hjemkomst, denne normalitet og frem for alt min familie.”

Der er intet sted som hjemme

Derhjemme, sammen med sine kære – kan Andrea altid være sig selv. Hun bor sammen med sin mand Uli på Sonnenhof i Aspach (Baden-Württemberg). De har et hotel, dyr, et jordnært liv. Hun behøver ikke at imponere eller behage nogen. “Der er jeg i dirndl, i gummistøvler, laver mad, passer dyrene og er virkelig, virkelig mig selv. Og det er det smukke ved det,” stråler hun. Det er netop denne enkelhed i hjemmet, der er den største gave for Andrea og den perfekte balance. “Jeg elsker alle mine dyr. I mine stalde bor æsler, hamstere og alpakaer. Selvfølgelig tager jeg mig selv af dem. Jeg giver dem mad, og hvis et dyr mangler noget eller er sygt, tager jeg mig selv af det og går direkte til stalden med mine støvler og ser efter det”, forklarer hun. Sangerinden, der engang ønskede at være som Romina Power, kan også godt lide at lave håndarbejde selv – hun syr f.eks. gardiner, sengetæpper og puder.

“Måske er det også det, der er tricket”

Og når arbejdet er gjort, er der én ting, du ikke må gå glip af: en hyggelig aften med familien. Helst sammen ved middagsbordet. “Jeg kan godt lide at spise god hjemmelavet mad, især her i Schwaben er køkkenet forudbestemt til det,” siger hun med et grin. Wellingtonstøvler, stalde og spaetzle i stedet for høje hæle, scene og kaviar – det er altså Andrea Bergs helt personlige hemmelighed til lykke! “Måske er det også det, der er tricket: at man kommer hjem, og så er der alt det normale vanvid, ja,” smiler hun – hun tager sine støvler på, smider sin jakke og går grinende i byen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse