Andrea Berg med verdensstjerne ved RTL-indsamling

Stor ære til Andrea Berg. Sammen med verdensstjernen Johnny Logan vil hun optræde ved dette års RTL-telethon og fremføre klassikeren “Never walk alone”. Den bliver endda den officielle hymne i år! I et interview med “Punkt 12” afslørede hun, hvorfor sangen rører hende så meget – og hun var i stand til at fælde et par tårer.

Andrea Berg & Johnny Logan: Hymne til velgørenhedsmaraton

RTL Spendenmarathon den 17. og 18. november er også en rigtig hjertesag for Andrea Berg. Som projektsponsor i 2011 opfordrede hun selv til at indsamle donationer til opførelsen af et børnecenter i Krefeld. Dette blev også åbnet i 2012. Nu vil Andrea for første gang bidrage med hymnen til en så vigtig begivenhed – sammen med Johnny Logan. Sangen “Never walk alone” er meget følelsesladet for hende, fordi: Andrea Berg dedikerede den til en afdød ven.

Andrea Berg: Tårefuldt udbrud på “Punkt 12”.

I et interview på “Punkt 12” afslørede Andrtea, at det er præcis det, hun “slet ikke kan adskille”. I den forbindelse talte hun også åbent om tabet af sin kære. “Ingen ved, hvor længe du kan blive. Du kan ikke ændre noget ved døden, men du kan ændre livet,” rapporterede Andrea, der var synligt oprørt, før hun ikke kunne undertrykke et par tårer. Et usædvanligt, men helt forståeligt følelsesmæssigt udbrud fra hende. Derfor vil liveoptrædenen ved RTL-telethonspillet sandsynligvis også være bevægende.

Andrea Berg ønsker at foregå med et godt eksempel

“Vi ønsker at foregå med et godt eksempel med dette: Du er ikke alene!”, siger Andrea Berg til RTL. Wolfram Kons, velgørenhedsdirektør for RTL og præsentant af RTL Spendenmarathon, understreger dermed: “Andrea Berg er en klippe i stormen. Jeg har sjældent set så meget empati og kærlighed til børnene og så lidt berøringsangst hos en gudmor i de sidste 27 år. At hun nu synger for os sammen med Johnny Logan er endnu en milepæl af hjælp. Tak, kære Andrea, vi går med dig!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse