Andrea Berg: Maite Kelly afslører detaljer om jubilæumsshowet

Andrea Berg fejrer sit store jubilæum i år. Hun har glædet Schlager-fans i mere end 30 år. Det skal selvfølgelig fejres ordentligt. I hendes hjemby Aspach, hvor hendes “Heimspiel” traditionelt finder sted hvert år. Den 29. og 30. juli 2022 optager ZDF det store jubilæumsshow. Der er Maite Kelly, som snakkede om sin kollega i et interview…

Ved Giovanni Zarrella Show i april sang Andrea Berg og Maite Kelly hittet “Hallo Houston” sammen for første gang – det var den første appetitvækker til det store jubilæumsshow. Det er præcis der, Maite vil være der live, som hun afslørede i et interview med “ZVW” :

“…Jeg er meget glad for at være tilbage i Aspach. Jeg pakker altid min dirndl og det bedste er – jeg kan have mine døtre med mig. Det er det fine ved Andrea: Jeg kan udleve min kunstneriske side under forestillinger, men jeg kan også slappe af og have det sjovt som privatperson med mine børn.

For hende er Andrea endda som en søster: “Jeg lærer mere af hende, end hun gør af mig på grund af hendes erfaring, vi er som store og lillesøstre. Andrea har noget meget beskyttende og varmt over sig. Jeg føler mig meget tryg ved hende og i gode hænder med hende. Jeg ved det. hun er der altid for mig der, og hun ved, at jeg altid vil være der for hende.”

Derfor var det naturligt for Maite at sige “ja”, da Andrea spurgte til duetten: “Jeg var på besøg hos Andrea privat. Vi svømmede sammen i hendes pool, da hun fortalte mig om sit 30 års jubilæum og at indspille et album, hvor hun synger sine sange med venner. Hun behøvede ikke at spørge mig mere end en gang – selvfølgelig er jeg med.”

Giovanni Zarrella, DJ Ötzi, Kerstin Ott , Al Bano , Semino Rossi, Nik P. og Nino de Angelo kan også høres på det kommende album – det er allerede officielt kendt. Vil de alle være der i Aspach? I hvert fald er Giovanni Zarrella til Andrea Bergs jubilæumsshow i Aspach- han vil endda præsentere Eurovision-showet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse