Andrea Berg laver store planer igen: “Hovedet er fylde af ideer”

Foto: ZDF / Anelia Janeva

Corona-virussen rystede jo verden i år. Event branchen og dermed også musikverdenen blev særlig hårdt ramt: koncerter og endda hele toure måtte aflyses eller i det mindste udsættes. Andrea Berg blev da heller ikke skånet for dette.

Andrea Berg blev også nødt til at aflyse eller flytte koncerter. På grund af pandemien var hun nødt til at aflyse sin planlagte “mosaik” -turné. Når alt kommer til alt annulleres forestillingerne ikke fuldstændigt, men består i 2021. “Heimspiel” 2020 i Großaspach faldt også i vandet. Også her kom Andrea med noget og gav en lille overraskelseskoncert fra traileren til en traktor.

https://www.facebook.com/andrea.berg.de/videos/757555925013859/

Andrea Berg arbejder på nye planer, men imidlertid går det langsomt med planerne på grund af begrænsningerne, der oprindeligt blev indført i Corona-perioden. Fra september afholdes der første koncerter i Berlin med tusinder af tilskuere. Andrea Berg begynder nu at planlægge tiden efter nedlukningen.

Til dette har hun endnu en gang samlet sit team omkring sig. Chefkoreograf Rene Bauman alias DJ Bobo er der selvfølgelig også. Med ham planlagde Andrea Berg allerede hendes tidligere ture og optrædener og tryllede altid imponerende koncerter frem med monumental dans og showelementer på scenen.

Nu er det tydeligt tid til nye planer. Andrea Berg har lagt et gruppefoto på Instagram med tilføjelsen “Team Meeting. Hovederne fulde af skøre ideer ”til hendes fans. Vil der planlægges et nyt koncept til den udsatte turné her? “Mosaic”-touren var faktisk begyndt i marts 2020.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell) den

Scenekonceptet til optrædener var allerede sikkert. Imidlertid kan det tænkes, at Andrea og Rene nu sætter sig ned igen for datoerne i 2021 for at revidere og opdatere showet.

Vi er bestemt begejstrede for at se, hvad dette drømmehold vil fremkalde på scenen.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse